-GEANNULLEERD- Ligfietstestdag Biesbosch

Samen met andere 'opstappers' fietsen we over het eiland van Dordrecht. Je kunt diverse bikes en trikes uitproberen. Het tempo wordt aangepast aan de groep en tussendoor genieten we van een heerlijke lunch!


Start: Zondag 5 april 2020
Locatie: Stevensweg 79a, Dordrecht
Meer info: Gert of Jacqueline
Website: https://maia.nl/probeer-ligfietsen-op-een-ligfietstestdag

Nooit eerder de mogelijkheid gehad om op een ligfiets te ‘zitten’? Dan is de Ligfietstestdag echt iets voor jou!

Tijdens deze dag kun je lekker een beetje wennen en een tochtje maken om de eerste fiets te proberen. Na terugkomst van het eerste ritje staat er een andere ligfiets of trike klaar om te proberen. Je kunt diverse merken en typen proberen, zoals Nazca, Performer, Azub, HP Velotechnik, Hase, Flevobike. Fietsen met onderstuur, met bovenstuur en met open cockpit stuur (aerostuur) en tweewielers en driewielers.
Aan het einde van de dag heb je een goede indruk van wat er allemaal mogelijk is, want ligfietsen verschillen onderling veel en je moet erop gefietst hebben om dat te ervaren.

Onze routes gaan over rustige wegen, dijkjes en fietspaden op het mooie Eiland van Dordrecht, langs de randen van de Biesbosch.

Tussen de middag verzorgt Maia een lunch bij ShireStal en theetuin De Griendheuvel of bij de Dubbeldamse Watertoren, dan kunnen we even op krachten komen en sterke verhalen vertellen natuurlijk.

Ook van het luisteren naar de ervaring van anderen leert iedereen weer meer over het ligfietsen.

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.