Vijgen na Pasen 2020

Paasmaandag 13 april 2020
3de Vijgen na Pasen Ligfietstocht over 54 km
Regio: Klerken, Ieper
Samenkomst voor de Koffie: 9.30U
Vertrekuur :10.30U. tot 17.30U.
Info & inschrijven via de site.


Start: Maandag 13 april 2020
Locatie: Kantwerkersstraat 4, Klerken, België
Meer info: Blomme Wim
Website: http://veloliggers.be/Veloroutes.html

Hopende op een succes, door de opkomst van alle liggende fietsers, maar ook andere ongewone modellen zijn welkom.

Ligfietstocht, dit in het kader van Vijgen na Pasen

Onze ligfietstocht gaat door op Paasmaandag 13 april en wordt een landelijke rit over 54 km met 's middags stop in ??????????? te IEPER met eet mogelijkheden, in de namiddag word er een koffie pauze voorzien in ????????????? te ????????????. Onze Ligfietstocht kan gereden worden door iedereen die zich liggend verplaatst met een Velomobiel, Ligfiets, Trike ligfiets, kortom voor iedereen die niet rechtop op zijn fiets zit en dit op verharde weg.

We vragen wel om de minimum leeftijd van 12 jaar bereikt te hebben om zelfstandig de trappers te duwen(onder begeleiding). We rijden in een rustig tempo en aan de e-ligbikers vragen we om op het laagste toerental de tocht te rijden. Onze fietstocht voor dit jaar rijden we over vlak parcours van ± 54 km, We vertrekken in Klerken en rijden dan verder langs landelijke wegen naar Ieper en in de namiddag rijden we via Vlamertinge, Woesten, Reninge, Noordschote om dan terug op onze startplaats in Klerken te eindigen.

De inschrijvingsmodaliteiten zijn gewoon via het contact formulier, inschrijven op voorhand maakt het organizeren gemakkelijker. Ik hoop jullie massaal te mogen begroeten op onze 3de Vijgen na Pasen ligfietstocht.

Mogen de weergoden ons goedgemutst zijn!!!

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

gps4all op do 07 nov 2019 om 22:47

Mogen de weergoden ons goedgemutst zijn!!!