# AFGELAST # Appelflappentocht 2020 voor open liggers

Op zaterdag 19 september 2020 organiseren we in de schitterende omgeving van Nationaal Park de Veluwezoom en het Montferland de derde Appelflappentocht.


Start: Zaterdag 19 september 2020
Locatie: De Steeg Rheden
Meer info: Emil Leuverink

Een prachtige rit, over beboste heuvels van de Posbank, over vloeiende dijken, langs landerijen, maar bovenal over autoluwe paden een tocht van rond de 75 km. GPX bestanden worden rond 12 september toegevoegd. (De tweede is helaas door het slechte weer afgelast.)

Locatie


In deze, naar verwachting, aangename periode van het jaar organiseren we de derde Appelflappentocht met als doel gezellig samen een mooie route fietsen. Daarnaast willen we de gelegenheid bieden om voor en na de tocht met "mede-liggers" te praten over hun passie.

De Appelflappentocht met 35 deelnemers in september 2018 was, zoals de deelnemers het noemden, een zeer geslaagde tocht. In 2019 is door het slechte weer de tocht helaas afgelast.

Voor de koffie/thee en appelflap in de pauze vragen we een vrijwillige bijdrage.

Deelname aan de appelflappentocht is op eigen risico! Verzekeringen dienen zelf geregeld te worden. De organisatie neemt geen enkele aansprakelijkheid op zich.

Wij hopen op een mooie gezellige appelflappentocht.

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

ErikvanD op wo 09 sep 2020 om 20:17

Jammer dat hij is afgelast? Vanwege Corona?

Lynx op do 10 sep 2020 om 07:11

Jammer verheugde me er op. Vanwaar?

Emil.leuverink op vr 11 sep 2020 om 13:39

Ja, i.d.d. vanwege de corona maatregelen.

Ik heb een lijst met zowel de voor- als de tegen argumenten op een rijtje gezet. Je kunt het van beide kanten bekijken en voor beide is wat te zeggen.

Uiteindelijk heb ik op mijn onderbuik gevoel een keuze gemaakt. Het voelde niet goed om volgende week een evenement te organiseren.

Ik hoop in 2021 wel weer een appelflappentocht te kunnen organiseren zonder corona maatregelen.

Ik hoop jullie dan te mogen begroeten.

Fietsbennie op zo 13 sep 2020 om 10:31

Jammer, ik had me zo verheugd om ook weer eens wat andere leden te ontmoeten deze dag. Is het niet op te lossen zoals Mooi Twente het doet? Iedereen eigen proviand mee en met ien acht neming van de afstand van 1,5 meter? Is er ergens nog de route te downloaden, dan kan ik hem misschien zelf nog een keer rijden...