Paastreffen XX shirt bestellen

Ter ere van het 4e lustrum van het Paastreffen brengen we een shirt uit met het speciaal door Harry Gijsman ontworpen Paastreffen XX logo. Bekijk een (gefotoshopte versie van) het shirt, en bestel door in te loggen en uiterlijk 4 april hieronder in te schrijven.


Start: Vrijdag 19 april 2019
Locatie:

Via een eerder uitgezette peiling op ligfiets.net is gekeken naar welk type shirt de voorkeur had.
Het aantal 'die wil ik!'-stemmen voor de varianten was:
T-shirt: 12
Sport-polo: 8
Sweater: 4
Hardloopshirt: 20
Het hardloopshirt is de duidelijke winnaar, en hierop is de keuze gevallen. Nadeel van deze keuze is de vrij lange levertijd, wat betekent dat de bestelling op 4 april binnen moet zijn.
Deze afbeelding laat de damesuitvoering zien met daarop het logo (gefotoshopt). In de praktijk kan de plaatsing of afmeting van het logo iets afwijken.
Het shirt kost 16 euro en is verkrijgbaar in 5 heren en 5 damesmaten.
Shirteigenschappen: Kraag met rits, raglan mouwen, platte naden, zijbanden in ademende mesh, duimopening.
Uit online reviews blijkt dat dit shirt ontworpen is om strak om het lijf te zitten. Wil je dat niet, neem dan minstens een maat groter dan normaal. Twijfel je, vergelijk dan de afmetingen uit de maattabel met die van een shirt dat je goed past.

Het shirt wordt niet verzonden, het is af te halen op het Paastreffen XX.

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

rowingvictor op do 07 mrt 2019 om 02:53

Is er duidelijkheid over de lenkte van de mouwen? Op de voorbeeldfoto zijn deze "lekker" lang terwijl deze lenkte niet in de tabel is terug te vinden. (Maat C)

wakkermans op do 07 mrt 2019 om 12:58

Apart dat de mouwlengte niet in de tabel staat. De mouwen hebben duimgaten, bedoeld om de mouwen half over je hand te trekken. Dat betekent dat de mouwen zo'n 10 cm langer zijn dan bij 'doorsnee' shirts.

Polletje op za 09 mrt 2019 om 19:03

Ik heb net een goed passend hardloopshirt opgemeten, maar als die maattabel klopt voor het getal A dan zou XXL mij nog krap zitten. Dan vallen ze wel heel erg klein.

cellietje op wo 03 apr 2019 om 17:42

Is natuurlijk heel persoonlijk, maar ik vind het maar een heel flauwig ontwerp; zo’n jubileum verdient echt beter...