Paastreffen XX

Het vierde lustrum van het paastreffen is in aantocht! Dat gaan we vieren met een leuk shirt en sociale activiteiten.
We strijken opnieuw neer op de heerlijk landelijke locatie van kampeerboerderij De Nieuwe Hof in Otterlo, en maken er een gezelig en sportief weekend van.


Start: Vrijdag 19 april 2019
Locatie: Westenengerdijk 80, 6731 ED Otterlo
Meer info: katoco

In de enquete lazen we dat het paastreffen voor nieuwe bezoekers soms nog even aftasten is. Daar willen we wat aan doen, door de spelavond op zaterdagavond anders te organiseren. Er komt een lijst met spellen die mensen bij zich hebben, en daarop kun je intekenen bij welk spel je wilt aanschuiven. Vorig jaar waren een aantal gasten verwoed aan het Keezen, als er genoeg spellen worden meegenomen kunnen we daar een competitie van maken.

De zaterdagmiddag staat in het teken van de illusies en goocheltrucs. We hopen dat jullie met ideeën komen, en zullen zelf attributen meenemen voor deze
wonderbaarlijke ervaring:
https://www.youtube.com/watch?v=sxwn1w7MJvk
Eerder op de zaterdag, om klokslag zeventien over tien, gaat een groepje onder leiding van Toni voldoen aan de mysterieuze regel 17K. Een ander groepje gaat op weg naar Harskamp om proviand in te slaan.

Voor wie al op vrijdag komt is er de traditie van het bezoek aan de plaatselijke Chinees. Omdat dit vorig jaar nogal duur uitviel zorgen we dit jaar voor een alternatief in de vorm van een eenvoudige pastamaaltijd.

Op zaterdagavond koken we gezamenlijk onder leiding van topkok Marieke. Het hoofdgerecht bestaat uit Boeuf Bourgignon (vlees) en Mexicaanse bonenschotel (veg.).

Zondag volgen de gezamenlijke toertochten die in drie smaken worden aangeboden: de hazentocht, de kletsroute en de gezinsvariant. Die laatste zal een bezoek brengen aan het middelpunt van Nederland, en uitkijktoren De Koepel (entree volw. 2, kind 1 euro). De GPS-tracks voor de langere routes vind je onder dit bericht in het commentaar van Roef.
De zondag sluiten we af met een BBQ, waarvan het vlees of vis (garnalenspies + zalmpakket) door de slager geleverd wordt en het vegetarische deel uit eigen koker komt.

Praktische informatie

Je kiest zelf bij de inschrijving aan welke onderdelen je mee wilt doen, en hoeveel nachten je wilt blijven slapen. Voor het slapen heb je ofwel je eigen tent en kampeerspullen nodig, ofwel je slaapt op een van de drie slaapzalen. In dat geval breng je een slaapzak en hoeslaken mee. De slaapzalen zijn in een apart gebouw, los van de verblijfsruimte. Bestek en borden zijn op locatie aanwezig. Wij zorgen voor thee/koffie, maar voor alle het andere drinken, ontbijt en alcoholhoudend spul zorg je zelf, er is een Spar supermarkt in Otterlo (2 km), open op vr./zat. tot 19:00, of de Plus in Harskamp, open vr. tot 21:00 en zat. tot 20:00. Als je niet meedoet met de gezamenlijke maaltijden kun je je eigen kostje koken, dat mag ook in de keuken op tijden dat er geen groepsmaaltijd bereid wordt.

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

hannekehovens op ma 01 apr 2019 om 10:30

er is ook dit paastreffen op zaterdag weer de jaarlijkse Haakthee !!

CCGimmick op za 06 apr 2019 om 23:17

Ik heb het plan om op zaterdag naar Kröller-Müller op de Hoge Veluwe te gaan, vooral voor de beeldentuin. Wie zin heeft mee te gaan, je bent welkom. Niet te laat terug om toch nog wat van het zaterdagprogramma te kunnen ervaren.

bertvliet op ma 08 apr 2019 om 12:19

Joop, je bent me net voor. Ik heb voor liefhebbers drie gratis kaarten in de aanbieding.

A.C.B. op za 13 apr 2019 om 19:33

Het weer ziet er goed uit en veel plezier en veilige km-ters gewenst.
Helaas kom ik dit jaar niet op paas treffen maar ik ga op familie bezoek 2x 250 km tocht op de ligfiets. Tot ziens op CV meppen of Herfst treffen

MaartenSneep op zo 14 apr 2019 om 16:43

Is er ook al een track voor de rit van zondag?

Polletje op zo 14 apr 2019 om 16:53

Voor wie vrijdagavond toch zin in Chinees heeft: wij gaan er in elk geval wel heen.

Lorhijn op ma 15 apr 2019 om 21:58

Hierbij de routes die ik heb gemaakt voor het Paastreffen. (de gezinsroute valt onder Rembrandts verantwoording)


Route vanaf Otterlo naar de lunch in Wolfheze is voor iedereen hetzelfde en het is 30 km fietsen: https://www.routeyou.com/nl-nl/route/view/6121007/fietsroute/otterlo-wolfheze-alle-afstanden-behalve-gezinsroute


Vanaf Wolfheze zijn er 3 mogelijkheden:

1. De klimroute van 30 km terug (dus in totaal 60 km): https://www.routeyou.com/nl-nl/route/view/6121017/fietsroute/wolfheze-otterlo-klimroute


2. De korte voorgereden route van 17 km (totaal 47 km): https://www.routeyou.com/nl-nl/route/view/6120993/fietsroute/wolfheze-otterlo-korte-route


3. De avontuurlijke Toeristische route van 15 km (totaal 45 km), Let op ! Deze route is niet voorgereden en kan dus onverwacht over een zandpad of ander obstakel gaan. Ik verwacht dat het wel een vlakkere route is dan de korte route en ook dat het een minder gebruikte route is, dus dat je meer kunt genieten van de natuur : https://www.routeyou.com/nl-nl/route/view/6121024/fietsroute/wolfheze-otterlo-toeristische-niet-voorgereden-route

Eupeodes op di 16 apr 2019 om 10:12

Een jaar of 10 terug was de avontuurlijke route relatief veel half verhard, maar goed te rijden. Weet natuurlijk niet of dat nog zo is, klapte vorig jaar ook zowat op een hek dat stond waar je vroeger altijd een fietspad langs de Koeweg op ging. Maar als het nu anders is dan vroeger zal het eerder meer verhard zijn dan minder.

En voor de klimmers die de klimroute nog te laf vinden, de Italiaanseweg moet er vast op één of andere manier ook nog wel bij in te krijgen zijn.

henkdeleeuw op di 16 apr 2019 om 13:07

Ik heb vrijdag ook wel zin in Chinees, en heb me dus niet voor de maaltijd op vrijdag ingechreven. Met mijn domme hoofd niet goed gekeken, en me ook niet voor de maaltijd van zaterdag ingeschreven, wat ik wel gewild had (Boeuf Bourguignon!). Kan ik dat nog veranderen, en zo ja, hoe?
Hoe dan ook: tot vrijdag!

sjoerdp op vr 19 apr 2019 om 15:29

Wie net als ik graag een GPX van de gezinsvariant wil hebben, kan de Google Maps link van Rembrandt invullen op de volgende website en je krijgt gelijk de GPX als download! https://mapstogpx.com/

johanvollenbroek op vr 19 apr 2019 om 21:20

Hoe laat beginnen de toertochten op zondag? Johan V.

Eupeodes op ma 22 apr 2019 om 22:30