GRENSRIJDER |Grenslandtreffen 2019

In 2019 wordt voor de 3e maal het GRENSLANDTREFFEN georganiseerd. En ook dit maal onder auspiciën van de NVHPV. Met mogelijkheid tot overnachten van 31 mei op 01 juni en van 01 op 02 juni bij de scouting in Roermond. Met 01 juni een BBQ party.


Start: Zaterdag 1 juni 2019
Locatie: Midden-Limburg
Meer info: Oliver Piper
Website: https://www.grensrijder.com

Na het succes van de eerste twee versies van het treffen en onlangs de OBT 2018, organiseren we opnieuw een mooie internationale tocht.
Route
We rijden dit jaar naar het smalste stukje Nederland, tevens meest Westelijke punt van Duitsland (Selfkant).
Oliver Piper heeft een mooie route uitgezet waarbij we via Duitsland naar het Zuiden rijden. Na een pauze rijden we via het Nederlandse deel weer terug naar het startpunt.
Overnachten
Er kan van 31 mei tot 02 juni weer overnacht worden bij scouting Herten/Roermond. Dat kan zowel binnen als in je eigen tentje buiten. Zelf slaapspullen meenemen.
Kosten
Deelname aan tourtocht is gratis. Gebruik consumpties voor eigen rekening.
Kosten overnachting incl. 2x ontbijt/ BBQ op 01 juni / gebruik drankjes € 35,00 pp.

Aanmelden voor overnachting en BBQ is niet meer mogelijk.

We lunchen bij koffiehuis het Ijzerenbos. Daar hebben we afgesproken dat we gebruik maken van het luchbuffet. Onbeperkt luxe broodjes met beleg, een stukje vlaai en onbeperkt koffie-thee voor € 12,50 pp. Te voldoen voor de start van de tour.

Start- en eindpunt | VURENHOF, Vurensteeg 4, 6061 EJ Posterholt (nabij Roermond). Verzamelen vanaf 09:30 uur. Vertrek 10:30 uur.

Meer info via onze webssite.

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.