Nostalgieweekend Texel

Jarenlang waren er op Texel wedstrijden, NK tijdrijden, die helaas niet meer plaatsvinden. Net als vorig jaar willen we toch nog eens genieten van Texel.


Start: Vrijdag 31 augustus 2018
Locatie:
Meer info: Theo

Iedereen komt op eigen gelegenheid, vrijdag, naar de boerderijcamping ‘de Vrije Vogel’ (zelf reserveren) bij Oudeschild. We gaan daar gezamenlijk wat, toeristische, rondjes rijden, en wat al niet meer.

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

Eupeodes op wo 29 aug 2018 om 21:30

De huidige status van het parcours is dat het hele stuk van de IJzeren Kaap (hoek Oostkaap/Lancasterdijk) tot het keerpunt volledig (zowel buitendijks als binnendijks) is afgesloten. Zelfs als voetganger kom je de dijk niet meer op. Dus dat er dit jaar weer geen NK is valt wat mij betreft te begrijpen.
En voor wat betreft rondjes rijden, ik raad aan weg te blijven uit het gebied tussen de Postweg en de dijk, met als zuidelijke begrenzing zo ongeveer de oosterenderweg/Zaandammerdijk. Door de toch wel vele wegafsluitingen zijn er vrijwel enkel nog rechte smalle wegen over waar helaas vrij hard wordt gereden door automobilisten. En de smalle fietspaden is het natuurlijk druk met fietsers. En alle buitendijkse routes zijn afgesloten wegens werkzaamheden.

Belle op do 30 aug 2018 om 07:25

Bedankt Marten voir deze update. Ik zal mijn aanrijdroute voor de camping even onder de loep nemen met deze info. Kom je nog even gezellig langs?

Eupeodes op vr 31 aug 2018 om 09:10

Misschien rij ik vandaag of morgen nog wel even langs, als ik besluit morgen te komen probeer ik misschien ook wel een andere ligfietster mee te nemen. Is natuurlijk alleen nog de vraag wanneer jullie op de camping zijn en wanneer jullie daar niet zijn.