GRENSRIJDER | Grenslandtreffen 2018

Voor de 2e maal organiseren we de Grenslandtour. maar dit jaar is er voor het eerst ook een mogelijkheid om te overnachten. De Grenslandtour wordt dus eigenlijk een Grenslandtreffen!!


NU 22 DEELNEMERS! JETZT 22 TEILNEHMER! KOMT U OOK ? FOLGEN SIE?


Start: Vrijdag 11 mei 2018
Locatie: Midden-Limburg
Meer info: Chr. Trines
Website: http://www.grensrijder.com

De eerste Grenslandtour was een succes. Enthousiaste reacties op de route en gezellige sfeer.

De inschrijving voor de overnachtingen en gourmetavond zijn gesloten. Wel kun je gewoon naar de startlocatie komen om mee te rijden. We verzamelen om 10:00 uur op het Munsterplein Roermond (centrum). Om 10:30 uur start de tourtocht. Deelname is mogelijk voor alle type ligfietsen.

...

Letztes Jahr haben wir zum ersten Mal die Grensland-Tour organisiert. Eine Reise, die ungefähr zwanzig Fahrer anzog. Reiter, die alle sehr begeistert von der Reise durch die holländische und deutsche Landschaft waren, mit einer Abfahrt vom Meinweg als Nachtisch.

Sie können nicht mehr registrieren zum Übernachten oder den Gourmetabend. Aber Sie können immer mitfahren mit den Tourtocht. Wir sammeln um 10:00 Uhr am Munsterplein in Roermond Zentrum. Abfahrt ist om 10:30 Uhr. Teilnahme steht offen für alle typen Liegeräder.

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

NoStress op zo 13 mei 2018 om 20:28

De Grenslandtour was meer dan geweldig. Dat niet alleen. Het werd omlijst met het Grenslandtreffen. De Grenslandrijders hebben het treffen en toergebeuren naar een nieuw level getild.

1e Grenslandtreffen kernachtig:
Toertocht:3 pauzes met tussendoor een stukje fietsen door wonderschoon Limburg(en dld). Sensationele afdaling aan het eind.
De overnachting: Pop-up hotel met all-in catering (bediening incl.)

Bedankt Chris en alle hulp en bijdragers van de grensliggers. Super mooi weekeind. Perfect georganiseerd

chloogman op ma 14 mei 2018 om 07:33

Ik stem hier volmondig mee in!

NoStress op vr 18 mei 2018 om 06:24

Hopelijk blijft de link nog even.
Een leuk filmpje over de tocht.
http://www.3ml.nl/gemist.php?id=10082