De Grote Plassentocht - 21 juli 2017

(N51 25.692 E4 13.41)


Start: Vrijdag 21 juli 2017
Locatie: knooppunt 77 , aan het begin van de Oesterdam,naast de A58.
Meer info: Lucien Poppe
Website: http://gentseliggers.net/forum/viewtopic.php?f=66&t=9945


Eten & drinken: we stoppen 's middag in Zierikzee voor een hapje en aan de Grevelingen voor een "afternoon tea".

Plaats van bijeenkomst: knooppunt 77 , aan het begin van de Oesterdam (N51 25.692 E4 13.41), naast de A58. Voor de grove orientatie: het dichtstbijzijnde dorp is Rilland. Zie ook gpx file.
Er is voldoende parkeerplaats, voor zij die met de wagen komen.

Parcours: we zetten direct koers naar Yerseke, waar we langs de mosselboten rijden. Een beetje verder gaan we over de Oosterschelde met de Zeelandbrug. Het lieflijk dorpje Zierikzee is ons volgende etappe, waar we een terrasje zoeken voor een hapje. Vandaar gaat het verder langs de dijken naar Bruinisse en de Grevelingendam. Halverwege de dam stoppen we voor een drinkje. We doorkruisen het eiland Tholen tot aan St Maartensdijk. Op de dijk gaat het verder tot aan de Oesterdam, waar we terug finishen aan knooppunt 77.

Tempo: op maat van de meest gezapigste, onder het motto " we laten niemand achter". Onderweg zijn er voldoende lange dijken waar men zich kan "uitleven" en vervolgens wachten om te verzamelen. Dus ook tweewielers en zelf eenwielers :-) zijn welkom

Graag je komst aanmelden, zodat ik de nodige plaatsen kan reserveren voor de lunch en we niet onnodig moeten wachten aan de start.

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

ErikvanD op za 22 jul 2017 om 17:07