Cycle-Vision Vrijwilligers

We zijn blij met de vele aanmeldingen voor vrijwilligers. De registratie is nu gesloten. mail ons voor afmelding of vragen.


Start: Friday 23 June 2017
Locatie:
Meer info: Cycle Vision comité
Website: http://www.cyclevision.nl

CycleVision heeft tientallen vrijwilligers nodig om de wedstrijdrijders veilig te laten rijden, en de zomertreffen activiteiten in goede banen te leiden. Meld hier jezelf en eventueel ook familieleden en vrienden aan om te komen helpen. Elke vrijwilliger ontvangt het felbegeerde CycleVision CREW T-shirt, en daarnaast koffie, thee en broodjes tijdens de werkzaamheden.

Dit jaar introduceert CycleVision ook het concept 'Gastheer/vrouw'. Een gastheer/vrouw is een ligfietser met enige kennis van zaken, die nieuwkomers helpt om zich thuis te voelen op het evenement. Als je je hieronder aanmeldt met je telefoonnummer, dan kun je ge-smst of ge-whatsappt worden door een aspirant ligfietser, en vervolgens spreken jullie samen een tijd af waarop je de bezoeker welkom heet op het evenement en vertelt over ligfietsen, de wedstrijden en de vereniging. Wij zorgen voor de koppeling met aspirant ligfietsers.

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.