Tandemtocht

Na een kleine pauze gaat het dit jaar dan toch weer gebeuren: de tandemtocht! En wel op 27 augustus 2017 vanuit Vijfhuizen (bij Haarlem).


Start: Zondag 27 augustus 2017
Locatie: Vijfhuizen (bij Haarlem)
Meer info: Sjoerd

27 augustus komt al snel dichterbij. Er hebben zich zo'n 10 tandems (per mail) aangemeld. Jacinta en ik hebben inmiddels een route gepland van zo'n 58 kilometer, waar we bij slechter weer ook 45 van kunnen maken als dat voor jullie beter lijkt. De route is inmiddels met tandem met aanhanger gereden en is goedgekeurd. Ook de pauzeplaats is uitgebreid getest en goed bevonden. De pannenkoeken waren heerlijk, binnen en buiten prima vertoeven en een mooie grote speeltuin in het zand voor de jongere deelnemers en een kinderboerderij. Dit alles in hartje Spaarnwoude.

Het weekend van 27 augustus is ook het festival Mystery Land bij ons in de buurt. Ik zal tegen die tijd even opzoeken of dat verkeershinder voor jullie betekent. Bij ons kun je in ieder geval nog gewoon parkeren, maar sommige wegen in de buurt gaan dicht. De tocht is al zo gepland dat we geen afsluitingen tegen gaan komen voor dit evenement. Een mooi stuk geniedijk daarom wel moeten schrappen helaas. Let daar ook even op als je met de fiets komt!

Verdere instructies krijgen jullie per email.

We zien jullie graag op 27 augustus tegen 10 uur voor koffie/thee en denken rond half 11 weg te rijden. En voor de mensen die niet konden dit jaar: wellicht tot volgend jaar!

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.