Paastreffen

Paastreffen is weer op de inmiddels vertrouwde plek in Woudenberg http://www.campingboerenerf.nl


Start: Vrijdag 14 april 2017
Locatie: Woudenberg
Meer info: Rob Hebbes

Kom ook naar de achttiende versie van het Paastreffen. Dit jaar (net als vorig jaar) in Woudenberg.

INSCRIJVEN IS NU ALLEEN NOG MAAR MOGELIJK VOOR DE OVERNACHTINGEN.

Doordat er vorig jaar wat onenigheid met de campingeigenaar was over hoe schoon wij de ruimte hadden aangetroffen en achtergelaten heeft de campingeigenaar besloten om ons schoonmaakkosten in rekening te brengen. Helaas is hierdoor de prijs ten opzichte van vorig jaar omhoog gegaan. Ik hoop dat dat voor niemand een reden zal zijn om niet te komen.

Op vrijdag 14 april tot en met maandag 17 april 2017. Voor menigeen is een introductie overbodig, en voor de rest: kamperen, goed dagverblijf, toertocht, kampvuur, samen eten etc.
Lees voordat je je inschrijft het volgende goed door:

Dit verblijf heeft slaapzalen (4 stuks met elk 20 bedden) om binnen te slapen! Koukleumen hoeft dus niet. Je moet wel je eigen beddengoed (slaapzak, hoeslakens en kussen) meenemen! Kamperen kan uiteraard ook met tent, caravan of camper.
Kosten zijn voor een ieder 10,00 euro per nacht, ongeacht waar je slaapt. Dit is inclusief douchemuntjes. Kinderen t/m 1 zijn gratis en kinderen van 1 t/m 18 zijn half geld (€5,00 per nacht).

Hier volgt kort het programma:

* Vrijdag 14 april aankomst.
De gemeenschappelijke ruimte met douche's en wc's is in principe vanaf 13.00 uur open. Aangezien het veld voor ons eigen kampement niet zo groot is zullen we wat knus naast elkaar gaan staan, hou daar svp rekening mee met een plekje zoeken.
's Avonds zorgen we voor meel, melk, eieren, stroop en poedersuiker etc., zodat we gezamenlijk pannenkoeken kunnen bakken. Uiteraard kun je ook eigen lekkernijen voor op de pannenkoek meenemen.
En natuurlijk worden alle pannen, borden en bestek en de keuken zelf aan het einde van de avond weer schoon achtergelaten!

* Zaterdag 15 april is er geen programma overdag. Tenminste niet vanuit de KATOCO maar met onderstaande activiteiten zou iedereen zich toch moeten kunnen vermaken.

Ruud Zoef-dehaas wil opgejaagd worden wie rijdt er met hem mee?
http://www.ligfiets.net/event/3746/paashazentocht-vanaf-t-boerenerf.html

Hanneke heeft een item voor de haakthee aangemaakt.
http://www.ligfiets.net/event/3749/haakthee-tijdens-paastreffen.html

Johann en Marjolein willen dat jullie meezingen over de risico’s van het leven
http://www.ligfiets.net/event/3751/zingen-over-risico-s-en-het-leven.html

Anton gaat de buurt onveilig maken op een mountainbike
http://www.ligfiets.net/event/3754/mountainbiketocht-paastreffen.html

Het avondeten voor de zaterdag verzorgd door Jolanda gaat bestaan uit:
Aardappels en sperziebonen, daarbij voor onze vleeseters spekjes en worst, voor de vegetariërs vegetarische burgers, geraspte kaas en pijnboompitten. En natuurlijk een gekookt ei!


* Zondag is de toertocht. Rembrandt heeft op basis van zijn favoriete weggetjes routes van 40 en 70 km (met klimmetjes) gemaakt die door KlaasPiet zijn omgezet naar GPX. De komende week gaan de routes door Roef en Victor verkend worden. De lunchstop is bij Heerlijkheid Eck en Wiel (http://www.heerlijkheideckenwiel.nl/). Dit is een prachtige plek, maar de keuken is zo klein dat een lekkere lunch alleen mogelijk is bij vooraf bestelling.

Voor €12,50 (tot 12 jaar half geld) word je verwend met:
“Huisgemaakte soep (vegetarisch), warme miniquiche (vegetarisch), twee verschillende salades van het seizoen (met en zonder vlees), vers fruit salade, belegde ambachtelijke broodjes (ecologische kaas, verse slagersvleeswaren), twee soorten belegde wraps (tonijnsalade, kip). Voor de liefhebbers een gehaktballetje, warme beenham. Inclusief koffie, thee, en diverse Landgoedsappen (appel/aardbei, vliesbes, kers, appel/peer)”

Als je geen lunch bestelt ben je natuurlijk ook welkom bij de Heerlijkheid, een kop koffie drinken kan altijd.

Via onderstaande link zijn de bestanden van de toertochten te downloaden.
http://www.ligfiets.net/event/3761/paastreffen-de-toertocht.html


's Avonds zal de plaatselijke Chinees (restaurant Hong Kong te Woudenberg) een heerlijk buffet komen bezorgen met 6 verschillende gerechten en verschillende bijgerechten, zowel voor de vegetariërs als voor vleeseters, voor een bedrag van €11 p.p.


ALGEMENE puntjes: Je moet zelf voorzien in bord/beker/bestek en een theedoek. Je moet zelf inkopen doen voor je eigen ontbijt, lunch, hapjes & drankjes. Wij zorgen voor koffie & thee.

LET OP! Afrekenen gaat via deze site bij de inschrijving via Ideal. Lukt dit (om wat voor reden ook) niet, dan moet je gepast geld in contanten meenemen en afrekenen bij Rob Hebbes.
Overigens geldt voor eenieder: meld je even bij Rob dat je er ben (dan ontvang je gelijk de felbegeerde sticker met een fantastisch logo zoals gebrukelijk weer gemaakt door Harry Gijsman) en douchemuntjes...
Honden zijn binnen niet toegestaan, buiten op het terrein wel.
Heb je algemene vragen dan kun je het gehele weekend terecht bij de KaTOCo bestaande uit: Rob Hebbes en Rembrandt Bakker.
OPROEP
Mocht je niet helemaal tevreden zijn over de organisatie dan kan ik je melden dat er nog openstaande vacatures zijn bij de KaToCo. Versterking is zeer gewenst. Inmiddels heeft Rembrandt dit al gedaan.

OPROEP

Voor het komende Herfsttreffen is er nog geen locatie gereserveerd. Suggesties voor een bij jou bekende locatie worden zeer gewaardeerd. Waarschijnlijk is Rob de maand september en misschien ook begin oktober met vakantie, de organisatie voor het Herfsttreffen laat ik daarom dit jaar aan iemand anders over, wie dat wordt is nog niet bekend. Aangezien Rembrandt zich bij de Katoco heeft aangesloten zal hij dat wel zijn.Meld je hier aan voor discussie over toekomstige treffens.

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

hannekehovens op do 16 feb 2017 om 10:42

Hoi Rob, Misschien moet je dit ook vast delen op de voorpagina van ligfiets.net, dan kunnen mensen van er over na denken :)

Drentse-Strada op vr 24 mrt 2017 om 21:54

Is de inschrijving ergens anders? Het is al half maart geweest maar nog steeds kan er niet ingeschreven worden. Of is het niet nodig om in te schrijven, en er is ruimte genoeg voor de duizenden (lig)fietsers?

koen op wo 29 mrt 2017 om 07:37

Het lijkt erop dat inschrijven voor het Paastreffen dit jaar niet nodig zal zijn en dat het gratis wordt.
We willen 2 nachtjes komen, maar dan willen we wel graag weten wat het ons zal kosten! (Graag duidelijk minder op het groepsveld als op de camping zelf..)

wernert op do 30 mrt 2017 om 13:08

Het is wel heel stil. Gaat alles goed?

hebbes op vr 31 mrt 2017 om 22:19

Alles goed, dat hoop ik wel, gezien de geringe bezetting van de KaToCo is het niet zo makkelijk als voorgaande jaren.

hebbes op zo 02 apr 2017 om 22:54

Koen, als de camping ons groepskorting zou geven, zouden we die kunnen doorberekenen. Helaas... Als je ons kunt helpen onderhandelen: graag!

Belle op ma 03 apr 2017 om 07:49

Hoorah voor Rembrandt!

quesjer op zo 09 apr 2017 om 15:30

hoorah voor Rembrandt!

koen op ma 10 apr 2017 om 19:34

Beste Rob,

Kijk even wat een plekje kost op de camping met 2 volwassenen, 2 kinderen en 2 honden en je weet dat 2x 10€ per persoon en 2x 5€ per kind duurder is dan een veldje.. tijd om nog eens contact op te nemen met uitbater!

wakkermans op ma 10 apr 2017 om 23:59

Hoi Koen,

dat vergelijk is onvolledig: we huren geen veldje maar een verwarmde binnenruimte voor 80 personen en uitgebreide keuken, met daarnaast een veldje waar je mag kamperen.

hebbes op di 11 apr 2017 om 00:53

Koen, helaas is ook Rembrandt niet volledig. In de prijs die de Katoco (niet helemaal) door berekend, zitten ook nog de douchemunten en vier slaapzalen. Daarnaast mag je natuurlijk ook een kopje koffie nemen. We zoeken trouwens nog een alternatieve locatie, kun jij ons helpen?

CCGimmick op do 13 apr 2017 om 12:37

Zonder de andere activiteiten op zaterdag te willen doorkruisen, plan ik voor mezelf een bezoek aan kasteel Amerongen. (gratis met museumjaarkaart)Mocht er iemand zin hebben om mee te gaan hoor ik dat graag.