Heimwee naar het NK Tijdrijden voor vrije renners

Vroeger werd er in het eerste weekend van september het NK Tijdrijden voor vrije renners gehouden, waar velomobielen ook aan mee mochten doen. De wedstrijd is er niet meer maar het weekend wel!


Start: Vrijdag 1 september 2017
Locatie: Camping de Vrije Vogel, Texel
Meer info: Belle Prinssen

Op vrijdag fiets je naar Texel en zetten we ons tentje op bij boerderijcamping de Vrije Vogel (zelf reserveren). Op zaterdag lijkt het me leuk een toertocht op Texel te doen waarbij we de vuurtoren en de bierbrouwerij aandoen of kan je iets (toeristisch) doen (boottocht zeehondjes kijken of naar het strand, bijvoorbeeld). Op zondag fietsen we weer naar huis.

Update: ik kan er zelf wegens familieverplichtingen dit weekend niet bij zijn, maar ik hoop dat de traditie van het eerste weekend op september op Texel doorzet. Het is een prachtige bestemming, de aanfietsroutes (via Brouter) door Noord-Holland zijn ook een aanrader, heerlijke fietsprovincie voor velomobielen en ligfietsen. Alleen is de LF1 niet geschikt in verband met onneembare hekjes, tenzij je met zijn tweeën bent en de fietsen over deze hekken kunt tillen.

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

Polletje op di 15 aug 2017 om 12:22

Helaas, ik heb me maar afgemeld want de 17e halen ze het metaal weer uit mijn enkel. Dus twee weken later 150 km naar Texel fietsen zit er niet in. Iedereen veel plezier en volgend jaar dan misschien?