Maaltijd oliebollentocht, zondagavond

De avond voorafgaand aan de oliebollentocht kan je natuurlijk uit eten gaan of zelf koken maar je kan ook aanschuiven voor een stamppotje.


Start: Zondag 27 december 2015
Locatie: Scouting Rossum

Het plan is om aan het eind van de middag te inventariseren hoeveel we nodig hebben en om dan naar Oldenzaal te fietsen om daar boodschappen te doen (kan tot zes uur). Het is eigenlijk al wat laat om alles via een registratie te regelen maar ik wil diegenen die verwachten laat aan te komen de mogelijkheid bieden om vooraf aan te geven of zij mee willen eten. Iedereen die voor vijf uur aankomt kan ter plaatse te kennen geven of zij ook mee willen eten. Kost niets maar een beetje hulp bij het schillen van de aardappels wordt natuurlijk altijd op prijs gesteld. De afwas laat ik graag aan anderen over. Voorinschrijving sluit zondagochtend.

Mededeling voor vegetariërs en veganisten: de stamppot en bijgerechten zijn veganistisch. Vlees wordt apart geserveerd, met mogelijkerwijs jus maar er zal ook een veganistische smaakmaker zijn.

Voor diegenen die zich niet vooraf hebben aangemeld: Wil je wel mee-eten en denk je na 17:00 aan te komen? Stuur dan uiterlijk 17:00 een sms naar 0628766815.

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

Rich op di 22 dec 2015 om 21:52

Ik en Rens zullen dit onderweg via hier wel kenbaar maken daar we nog even geen idee hebben van aankomststtijd.

Rednas op di 22 dec 2015 om 22:00

Bedoel je dat je niet weet of je mee-eet of weet je alleen niet hoe laat je er bent?

Rich op do 24 dec 2015 om 03:32

Eet wel mee als het niet te laat wordt.
We vertrekken rond 6:30 vanuit Etten-Leur dus we zouden het keurig moeten halen.