Herfsttreffen XVIIbis!

Inschrijven voor het herfsttreffen kan nog steeds. Als je vrijdag en zaterdag mee wilt eten, schrijf je dan bij voorkeur voor woensdagavond in!


Start: Vrijdag 7 oktober 2016
Locatie: Brabant
Meer info: Maartje Nonhebel

Het herfsttreffen 2016 zal plaatsvinden in Brabant bij "De Zandkant" (www.zandkant.nl), Oude Bosschebaan 14, 5074 RD Biezenmortel, vlakbij De Loonse en Drunense Duinen, van 7 tot en met 9 oktober.
Sinds 2013 zal (een deel van de) vereniging hebben gemerkt dat het traditionele Herfsttreffen in het eerste weekend van oktober een gedaantewisseling heeft ondergaan in de vorm van een ‘reizend circus’. Dan weer wordt mensen in het zuiden van land de gelegenheid geboden het herfsttreffen eenvoudig in de buurt te bezoeken, dan weer mensen uit het westen of noorden. En nu het is het weer tijd voor de kampeer- en toerligfietsers om een weekend in het Brabantse landschap rond te rijden.

Kort:
- Vrijdagmiddag 7 oktober tot en met zondag 9 oktober (uiterlijk 12.00 uur).
- "De Zandkant" (www.zandkant.nl), Oude Bosschebaan 14, 5074 RD Biezenmortel
- Toertocht op zaterdag, diner vrijdag en zaterdag wordt verzorgd, koffie & thee verzorgd.
- ontbijt en lunches zelf verzorgen.
- 44 Bedden binnen (lakens, slaapzak en kussen zelf meenemen!). Kamperen buiten.

Het Herfsttreffen is als vanouds de gelegenheid om een lekker stuk te fietsen als de nachten lengen maar de temperaturen nog goed zijn.
Nadere informatie over de toertocht zal op deze plek nog worden gegeven. Er zal er 1 gereden kunnen worden van circa 35 km en 1 van circa 65 km met dezelfde pauzeplek.
Rembrandt en Marieke zullen dit jaar de gastheer en dame zijn. Rembrandt heeft de locatie geregeld en regelt van alles. Marieke zal als kok de maaltijd op zaterdag verzorgen. Ook voor de toertocht zijn al diverse mensen op pad geweest. Alvast dank daarvoor!

Voor de vrijdagavond zullen er bij een plaatselijke boerderijwinkel ingrediënten worden gekocht voor soep, pannenkoeken en als toetje ijs. De pannenkoeken moeten wel nog zelf worden gebakken.

Voor de zaterdag wordt de maaltijd volledig verzorgd (met hulp;-)

De prijzen voor dit alles (te betalen bij inschrijving):
Slapen: vrijdag en zaterdag, tent of slaapzaal: € 12,00 per persoon per nacht (kinderen vanaf 1 t/m 18 jaar half geld, baby’s gratis). Ook een campertje of (vouw)caravan kan gewoon op het terrein naast de accommodatie staan.
Maaltijd op vrijdag (zie hiervoor) (op gevarieerde tijdstippen te nuttigen) € 5,00 (kinderen half geld)
Gemeenschappelijke avondmaaltijd op zaterdag: € 7,50 (kinderen half geld).

Lunches en ontbijt voor eigen verzorging en voor eigen rekening.
Zoals gebruikelijk zullen we wel inkopen doen voor koffie & thee & koek.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in de groepsaccommodatie.

Als je hulp wilt aanbieden, of vragen hebt, stuur ons gerust een mail; liever geen lange opmerkingen bij de inschrijving (komt niet goed door in het systeem).
Wij hebben er zin in, jij ook!?

Katoco (Rob Hebbes en Maartje Nonhebel)
en Rembrandt Bakker (gelegenheidshost)

NB vergeet niet mee te nemen:
Spullen om te slapen (laken, slaapzak, kussen)
Bord & bestek & beker (desgewenst, want is ook aanwezig)
Theedoek en handdoek
Voldoende eten en drinken
Spelletjes en ander vermaak

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

rowingvictor op do 15 sep 2016 om 08:34

Wanneer is "binnenkort"? ;-)

rowingvictor op vr 16 sep 2016 om 15:54

yesssssssss !!!!!!

Wilco op zo 18 sep 2016 om 10:06

Website is trouwens zandkant.nl

maartje op zo 18 sep 2016 om 23:02

Wilco, bedankt, ik heb t in de tekst aangepast.

rowingvictor op wo 21 sep 2016 om 09:57

De site werkt (nu) niet helaas...

Heb ze ff gebeld; heeft ermee te maken of je met Google Chrome of Internet Explorer de site wilt bereiken.

khoek op wo 05 okt 2016 om 22:45

voor de route zie hier https://www.dropbox.com/sh/ax56657k642jx15/AACl6PHKyEFu6aLoeSVvGw8da?dl=0
de route is op de terugweg aangepast en uitgebreid

Erwin-met-de-Velomobiel op do 06 okt 2016 om 08:27

De Extra lus over de stadsmuur heeft als Display Color White, en de andere tracks zijn rood. Als je navigatiesysteem deze track niet goed weergeeft (zoals op mijn telefoon) kun je de Display color het beste even veranderen van White in Red in de GPX file (staat bovenaan).

HTH

Erwin en Tante Lies

NoStress op zo 09 okt 2016 om 17:48

Het was weer een fantastisch fietsweekeind voor ons. Optimaal vrolijk fietsweer.
In het Brabantse land lijkt het zo op het oog niet moeilijk een prachtige route uit te zetten. Ik begrijp dat Klaas-Piet en Roef daar vele uren in hebben gestoken. Dank daarvoor. Zowel heen als terugreis naar locatie als de toertocht was laid back genieten. Met Roef voorop is de ideale vervanger gevonden voor beroemde voorrijder Nico uit het verleden. Gelijk matig een compacte groep houden in en tempo voor iedereen te doen. Toppie! Ook de gekozen route afwisselen en nimmer sloeg verveling toe. Maar liefst 2 veren en 1 pont erin. Die ervaring blijft hangen. En al die dijken met schitterende vergezichten, zalig fietsen op zijn brabants! :-D

Ook over de locatie 'de Zandkant' niets dan goeds. (Nou ja die galm in de zaal, maar dat zal mijn gehoor manco wel zijn)
Alles was tot in de puntjes verzorgt door het team. Versnapering, koffie/Thee. En natuurlijk de 2 maaltijden. Super de luxe! OK, pannenkoeken bakken gaat nu eenmaal niet zo snel. Er was gewoon te weinig ruimte rond het fornuis om ieder voor zich te bakken. Uiteindelijk heeft iedereen zijn buikje vol gekregen. Daar ben ik zeker van. Ik hoorde dat er tegen de 300 pannenkoeken waren gemaakt. Dat voor zo'n 45-50 man. Afwassen ging comfortabel met een professionele afwasmachine. Nog niet eerder vertoond.

Echt geweldig bedankt gelegenheids-CaToCo team Rembrand en Marieke. Zelfs Rob had even een keer rust (verdient!). Mooi voorbeeld van hoe het ook kan. Roulerende locatie EN organisatoren. Zoals in de ALV is benoemd. Daar ga ik nog even op broeden, maar zeg nog niks toe.

khoek op zo 09 okt 2016 om 20:34

DF-XL 20 mag ik er dan nog aan toevoegen dat Rembrandt ook een heleboel heeft gedaan voor deze route da samenwerking was zeer goed.

maartje op zo 09 okt 2016 om 23:01

Ook ik kijk terug op een super geslaagd en heel gezellig weekend, inclusief heerlijk eten, prachtige toertocht, mooi weer en een lekker kampvuurtje op een leuke locatie (ook voor de kinderen). Een mooie afsluiter voor mij als commissaris KatoCo. Rembrandt en Marieke zijn hele goede gelegenheidsorganisatoren geweest, super bedankt! Dank aan alle bezoekers van de mede door mij georganiseerde treffens! Ik hoop nog vele jaren treffens te kunnen bezoeken als deelnemer. Ik ben benieuwd wie komende jaren met Rob mede de kar zal/zullen trekken voor 1 of meerdere treffens. Rob, bedankt voor de gezellige jaren als mede-KaToCo-er!

maartje op zo 09 okt 2016 om 23:01

o,ja, we hebben 1 gevonden voorwerp: een blauwe lichtgewicht buitensport handdoek