Ligfietstocht regio Amersfoort met intermezzo

Op zaterdag 17 oktober a.s. organiseert Treeker Treks een korte ligfietstocht (max. 35 kilometer) met een tussenstop in Amersfoort voor een toeristische verrassing!


Start: Zaterdag 17 oktober 2015
Locatie: Treeker Treks, Dodeweg 8, 3832 RD in Leusden
Meer info: Hermine Jochemsen, M. 06-38939345
Website: http://www.treekertreks.nl

Voor deelname aan deze ligfietstocht is inschrijving noodzakelijk vanwege het maximum aantal deelnemers van 14 personen.
Wees er dus als de kippen bij want VOL = VOL!!

Locatie: Treeker Treks, Dodeweg 8 in Leusden
Datum: 17 oktober 2015
Aanvang: 13.00 uur; vertrek uiterlijk 13.15 uur
Retour Treeker Treks: ca. 17.15 uur

Per donderdag 15 oktober is er nog plek voor 1 deelnemer!!

Eventuele versnaperingen onderweg zijn voor eigen rekening, de tocht en toeristisch intermezzo krijgt u aangeboden door Treeker Treks.

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

Bert3906 op zo 18 okt 2015 om 12:39

Ondanks het grijze weer en de miezerige regen hadden zich rond 1 uur toch nog 5 hardliners verzameld bij TreekerTreks.
Om 10 over 1 vertrok de enthousiaste ploeg voor een tocht van ca 35 km rond Amersfoort. De fietstocht voerde langs de Leusderhei en bij pannenkoekhuis Bergzicht werd er afgeslagen en moest er even stevig worden geklommen. Via Zeist fietsten we in de richting van Soesterberg. Bij de voormalige vliegbasis Soesterberg werd een korte pauze ingelast en werd er een heerlijk appeltje uitgedeeld die Kees en Hermine mee hadden genomen. Vanaf de vliegbasis fietsten we langs Soestduinen en door Soest. Na Soest zijn we langs de Eem over het mooie nieuwe fietspad richting Amersfoort gefietst. In Amersfoort werden de fietsen gestald in de bewaakte fietsenstalling onder het St-Jorisplein. Daarna werd er een klein stukje gewandeld naar de Krommestraat en werd er een boottocht door de grachten gemaakt. Voor velen was dit de eerste keer dat zij op deze manier kennis maakten met de oude binnenstad van Amersfoort. Het was erg gezellig en leerzaam. Na de boottocht werden de fietsen weer opgehaald en werd de tocht vervolgd naar het eindpunt. Ondanks het de miezerige regen aan het begin is de tocht verder droog verlopen.
Hermine en Kees hartelijk bedankt voor de mooie fietstocht en de boottocht in Amersfoort!
Bert Hardeman

treekertreks op zo 18 okt 2015 om 22:45

Bert, dank voor je bondige verslag. We hebben inderdaad een heerlijk ligfietsrondje gedraaid met enthousiaste deelnemers, waaronder vrijwilligers van 033 Skate die voor de eerste of tweede keer op een ligfiets zaten.