ALF estafette NVHPV

Op 12 april neemt ALF de jubileumestafettekrans over van VLA. Dit zal om 12 uur in Weesp gebeuren


Start: Zondag 12 april 2015
Locatie: Amsterdam, Weesp, Hoofddorp
Meer info: Sjoerd Peerlkamp

Sjoerd en Erwin vertrekken rond 10:00 uit Hoofddorp en zullen rond 11 uur Mark-Jan ophalen in Amstelveen (zuid-oost kant van De Poel). Jules en Ellie zullen waarschijnlijk onderweg ook aanhaken. Daarna rijden we gezamenlijk door richting Weesp, waar Raketfiets wellicht aan zal haken.
We plannen een ontmoeting tussen ALF en VLA in de buurt van Weesp om de jubileumestafettekrans (het "ding") van de NVHPV in ontvangst te nemen. Daarna rijden we langs de Gein, de (oude) Waver en de Amstel naar Uithoorn. Vanaf daar kan een korte route weer terug naar Amsterdam genomen worden en kunnen rijders die een grotere ronde willen rijden nog mee onder de Westeinderplassen door naar Leimuiden om dan via de Ringvaart of via Nieuw-Vennep en Hoofddorp weer richting Amsterdam/Amstelveen te cruisen!

De route is nog flexibel, dus als we jou ook ergens onderweg moeten oppikken, stuur dan even een mailtje en we zorgen dat we elkaar onderweg gaan vinden!

De voorlopige route:
ALF route Hoofddorp Amstelveen Weesp

Op 19 april gaat het "ding" weer mee naar de bollentocht met start in Noordwijk alwaar hij overgedragen zal worden aan de Goudse liggers. Dit staat los van deze tocht op zondag 12 april.

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.