Wintertraining Apeldoorn [GEANNULEERD]

LET OP DEZE WINTERTRAINING IS GEANNULEERD

De derde (en laatste) dag van de wintertraining. Het accent ligt vandaag op de 1 kilometer staande start en een criterium. De 1 kilometer is een individuele training over 4 ronden. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt het criterium in een of twee runs verreden.


Start: Zondag 19 april 2015
Locatie:


LET OP DEZE WINTERTRAINING IS GEANNULEERD


Programma (onder voorbehoud):

12.00-13.00: Inschrijven / baan clinic
13.00-14.00: Tijdrit 1 km
14.15-15.00: Criterium Runners-up
15.45-16.30: Criterium Hazen

De inschrijving staat open voor alle leden van de NVHPV of haar zusterverenigingen.
Inschrijven voor deze training voor bovenstaande groep is gratis mits dit 24 uur voor aanvang van de wedstrijd is gedaan.
Inschrijving ter plaatse is ook mogelijk, maar dit kost € 5,-


LET OP DEZE WINTERTRAINING IS GEANNULEERD

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

janmarcel op wo 01 apr 2015 om 09:18

Tot mijn grote spijt moet ik meedelen dat deze wintertraining helaas niet door kan gaan. De baan is door de exploitant tot nader order gesloten.
Afgelopen weekend heeft zich een ernstig incident voorgedaan op de baan, wat duidelijk heeft laten zien dat de kwaliteit van de wielerbaan op dit moment onvoldoende is. Daarin is de te grote splintervorming de grote reden.Als exploitant van Omnisport vinden wij het onverantwoord de baan langer open te stellen voor professionele en recreatieve rijders. Als exploitant houden wij in principe de baan gesloten tot dat er herstel/vervanging van de baan heeft plaats gevonden.

We hebben de afgelopen periode ons uiterste best gedaan de baan optimaal te houden, echter zoals in het verleden al is geconcludeerd is de baan uiteindelijk aan vervanging toe.Dit betekent dat wij per direct geen wedstrijden, trainingen, clinics of andere activiteiten toelaten op de wielerbaan.

FiSh op wo 08 apr 2015 om 09:22

Spijtig!

Voor zij die toch willen racen die dag is er een wedstrijd op de wielerpiste van Hulshout (België) om 14u, zie hpv.be. Iedereen welkom!