Paastreffen XV

Weer een Lustrum voor het treffen!
Komt allen in grote getale, op deze uitstekende locatie!
Wil je komen, schrijfje dan bij voorkeur voor woensdag in, dan kunnen we daar met de bestellingen rekening mee houden!!!


Start: Vrijdag 18 april 2014
Locatie: Camping en Kampeerboerderij 't Boerenerf in Woudenberg!
Meer info: Maartje Nonhebel
Website: http://www.campingboerenerf.nl

SVP betalen via de site bij inschrijving!

Kom ook naar de vijftiende versie van het Paastreffen. Dit jaar (net als vorig jaar) in Woudenberg. Op vrijdag 18 april tot en met maandag 21 april 2014. Voor menigeen is een introductie overbodig, en voor de rest: kamperen, goed dagverblijf, toertocht, kampvuur, samen eten etc.
Er zijn weer dingen anders en/of nieuw!
Lees daarom voordat je je inschrijft het volgende goed door:

Dit verblijf heeft slaapzalen (4 stuks met elk 20 bedden) om binnen te slapen! Koukleumen hoeft dus niet. Je moet wel je eigen beddengoed (slaapzak, lakens en kussen) meenemen! Kamperen kan uiteraard ook met tent, caravan of camper.
Kosten zijn voor een ieder €8,50 per nacht, ongeacht waar je slaapt. Dit is inclusief een douchemuntje per dag. Kinderen t/m 1 zijn gratis en kinderen van 1 t/m 18 zijn half geld (€4,25 per nacht).

Hier volgt kort het programma:
* Vrijdag 18 april aankomst. De gemeenschappelijke ruimte met douche's en wc's is in principe vanaf 18.00 uur open. Op het veld kun je al wel eerder terecht. Aangezien het veld voor ons eigen kampement niet zo groot is zullen we wat knus naast elkaar gaan staan, hou daar svp rekening mee met een plekje zoeken.
's Avonds zullen we met elkaar pannenkoeken bakken. Eenieder kan op het door hem/haar gewenste tijdstip bakken en eten. Wij zorgen voor beslag en basis beleg (stroop, suiker etc). NB: svp hiervoor inschrijven (kosten €2,50). Wil je exotische/hartige of fruitige pannenkoeken maken neem dan je eigen beleg mee!
Het is wel de bedoeling dat de keuken en alle gebruikte keukenapparaten, borden en bestek aan het einde van de avond weer schoon worden achtergelaten!

* Zaterdag 19 april is er geen programma overdag. Uiteraard kunnen mensen zelf iets leuks verzinnen om met anderen te doen. Eerder zijn al georganiseerd: snelle tocht, haakthee, ringsteken, petfles schieten etc. In de omgeving kun je ook prachtige wandelingen maken. Indien je iets hebt verzonnen, kun je zelf een agendapunt aanmaken op ligfiets.net of dit op het mededelingenbord op de locatie vermelden. Zie voor opties het andere agendapunt in de agenda " Ehh, wat doe ik op zaterdag".

's Avonds koken en eten we met elkaar een heerlijke pastamaaltijd (vegetarisch/vlees), voor €6,00 p.p. Wil je helpen of heb je andere vragen over het eten, meld je dan vanaf 16.30 uur in de keuken bij Gerold. Na afloop wordt er gezellig samen afgewassen.

* Zondag is de toertocht. Er zijn twee prachtige tochten van 41 en 85 km uitgezet.
Dit zijn de links naar de GPS-files:
http://downloads.ligfiets.net/katoco/Routes_Paastreffen_2014-v3.gdb
http://downloads.ligfiets.net/katoco/Routes_Paastreffen_2014-v3.gpx
De tochten worden in verschillende groepen gereden, inschrijving ter plaatse. Vertrek vanaf circa 10.30 uur, zie ook het mededelingenbord ter plaatse. Voor vragen hierover kun je bij Marjolein v. D. terecht.
Omdat natuurlijk iedereen de toertocht mee wil rijden, hebben we dit jaar gekozen voor een maaltijd 's avonds die nagenoeg geen voerbereiding kost: de plaatselijke Chinees (restaurant Hong Kong te Woudenberg) komt een heerlijk buffet bezorgen met 6 verschillende gerechten en verschillende bijgerechten, zowel voor de vegetariërs als voor vleeseters, voor een luttele €10 p.p. Heb je vragen hierover: meld je bij Rob.
* Maandag moeten we de locatie weer netjes schoon achterlaten voor circa 11.00 uur. Alle hulp hierbij is welkom!

ALGEMENE puntjes: Je moet zelf voorzien in bord/beker/bestek en een theedoek. Je moet zelf inkopen doen voor je eigen ontbijt, lunch, hapjes & drankjes. Wij zorgen voor koffie & thee.
LET OP! Afrekenen gaat via deze site bij de inschrijving via Ideal. Lukt dit (om wat voor reden ook) niet, dan moet je gepast geld in contanten meenemen en afrekenen bij Rob Hebbes.
Overigens geldt voor eenieder: meld je even bij Rob dat je er ben (dan ontvang je gelijk de felbegeerde sticker met een fantastisch logo, dit jaar watervast!!!!) en douchemuntjes...
Honden zijn binnen niet toegestaan, buiten op het terrein wel.
Heb je algemene vragen dan kun je het gehele weekend terecht bij Maartje.
Heb je iets te vragen of melden, stuur dan bij voorkeur een mail of meldt het heel kort bij opmerkingen.
We hebben er ontzettend veel zin in!

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

Eupeodes op di 25 mrt 2014 om 22:14

Ik ga hem moeten laten schieten, ben er vandaag achter gekomen dat ik komende maand moet verhuizen en ik kan een paasweekeind goed gebruiken voor uitpakken van mijn spullen enzo. Ik hoop met hersfttreffen wel van de partij te zijn

rowingvictor op di 15 apr 2014 om 14:14

Het wordt lekker weer, met leuke mensen. Heb er zin in!!!

Peter-Iris op vr 18 apr 2014 om 20:58

Tjee ik zie dat de lange route pal achter ons huis langs komt.
Dat wordt een druk fietspad in Soesterberg ;-) leuk hoor!

Polletje op ma 21 apr 2014 om 19:15

https://picasaweb.google.com/108586765384283095870/Paastreffen2014?authuser=0&feat=directlink

sanderbosse op ma 21 apr 2014 om 22:59

T was weer helemaal top! Organisatie nogmaals bedankt...ik hoop van de week hier een link te plaatsen naar mijn filmpje van t weekend!