Tandemtocht door 't land van Altena

De jaarlijkse tandemtocht gaat door het land van Altena en wordt georganiseerd door Altena-bikes.


Start: Zondag 25 augustus 2013
Locatie: Dussen
Meer info: Altena-bikes
Website: http://www.vvvaltenabiesbosch.nl/

Meer info volgt z.s.m. Zet de datum alvast in je agenda!

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

maartje op zo 18 aug 2013 om 11:47

Onderstaande mail ontving ik van Anton en ik ben zo vrij geweest deze hier te plaatsen.
Hoe meer zielen hoe meer vreugde, immers!
Groet Maartje


Beste Ligfiets-tandemfietsers !!

Na het succes van vorig jaar op de warmste dag van het jaar 2012 willen we ook dit jaar weer een mooie tocht maken; waarschijnlijk hebben we de warmste dag al wel gehad, maar een mooie, zonnige dag is ook goed.
Dit jaar heb ik toegezegd een tocht te zullen uitzetten en wel door het Land van Heusden en Altena, het gebied waar ik inmiddels al 40 jaar woon en werk.
Hoewel het vrijwel midden in Nederland ligt durf ik te veronderstellen dat heel veel fietsers het gebied niet of nauwelijks kennen en de laatste tijd wellicht alleen van die vervelende berichten rondom de mazelen epidemieën in het behoudende (bijbelse) deel van Nederland..... Ik kan jullie verzekeren, als je er fietst merk je er niets van.
Afin, op 25 augustus zou ik het leuk vinden als we met veel ligfietstandems een tochtje zouden kunnen maken door het gebied, een panne(n)koek eten b.v. in Woudrichem of Heusden en een mooie tocht zouden kunnen maken langs de (Bergsche)Maas, de (afgedamde) Maas en de Waal/Merwede. Alles bij elkaar zo'n 60km waarbij vooral het genoeglijk fietsen op onze (lig)tandems leidraad moet zijn.
Ik stel voor dat we vanaf 10.00 uur beginnen met koffie aan de Korn (adres per mail op te vragen), om 11.00 uur echt op pad zijn en bij terugkomst nog een glaasje kunnen drinken waarbij eenieder uiteraard is uitgenodigd.
Om een idee te krijgen wie mee gaat (ook voor de koffie), zou het fijn zijn als jullie dat mij even laat weten (en je aanmelden via dit agendapunt).

Hopelijk met velen, en groet, Anton Wiegers / Altena-bike
info@altena-bike.nl

G op di 20 aug 2013 om 17:14

Puntje van aandacht wellicht: (tromgeroffel...):


De A27 is dit weekend dicht van Utrecht in de richting van Breda. Dus de brug bij Gorinchem ga nie lukke nie.


Ik heb er uren over nagedacht hoe ik moet uitleggen dat snelwegafsluitingen iets te zoeken hebben op een site van een ligfietsvereniging, maar dat ga ook nie lukke nie. Excuus voor het ongemak dan maar.

NoStress op vr 30 aug 2013 om 07:43

Hier is mijn verslag van de fraaie en gezellige tocht. Helaas bleef de zon weg maar dat maakte ons niet uit. Want tandemen...is altijd plezier voor twee. :-)
http://brandweerquest.blogspot.nl/2013/08/6e-tandemtocht-land-van-heusden-en.html