RDW Baan 1 Uurace

Voor iedereen die dolgraag eens 1 uur heel hard wil fietsen op een super snelle baan: de RDW - 1 - Uurace!


Start: Zaterdag 29 juni 2013
Locatie: RDW baan Lelystad
Meer info: bestuur NVHPV
Website: http://www.ligfiets.net/nvhpv

Nu Cycle Vision 2013 niet door gaat op FlevOnice, hebben we toch een gelegenheid gevonden voor de mensen die ook eens hun kracht willen meten in 1 uur. Het fameuze ovaal van de RDW-baan staat ons op zaterdagmiddag 29 juni ter beschikking.
Adres is:
TCL
Talingweg 76
8218 NX Lelystad
tel. 0320 288 585

Het gaat om een tijdrit, dus stayeren is niet toegestaan.
Voor NVHPV leden die nog geen Sjalie hebben is er hier ook de gelegenheid om er eentje af te halen. Als je nog geen lid bent, kun je natuurlijk meteen lid worden!

Inschrijven is mogelijk voor wedstrijdrijders (E 15 bij voorinschrijving), bezoekers (gratis) en vrijwilligers (ook gratis).

Deelname staat open voor iedereen die voor 25 juni het inschrijfgeld van E 15 heeft betaald. Na 25 juni zijn er nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor nainschrijving. Bij nainschrijving bedraagt het inschrijfgeld E 17,50, contant te betalen op de baan. Let op! Er is maar beperkt ruimte voor na-inschrijving (op=op)! Neem dus geen risico en schrijf je op tijd in en betaal op tijd!

Let op! Vul 1 in bij deelname wedstrijd als je de wedstrijd wilt rijden, anders gaan we er vanuit dat je alleen bezoeker of vrijwilliger bent (ook heel welkom). Bij het inschrijven krijg je direct de gelegenheid om via iDeal te betalen. Heb je geen iDeal? Vul dan het hele formulier wel in en geef in het commentaarvak een eenmalige machtiging af voor het innen van het bedrag. Vergeet niet je bankrekeningnummer te vermelden. Bij iDeal en de machtiging ben je verzekerd van een startplaats.
Er is ook de mogelijkheid om zelf het geld over te maken. Let op! In dat geval is je machtiging pas definitief als het geld overgemaakt is.

Geef aan wat voor type fiets en rijder je bent (bij niet aangeven of dubbel aangeven wordt je bij de "zwaarste" categorie ingedeeld: man; senior; volledige stroomlijn)

Wanneer je de inschrijving wilt wijzigen (andere fiets bijvoorbeeld), stuur dan een email naar weco@ligfiets.net met je naam en je gewijzigde inschrijving.

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.