Hemelvaartstreffen, 24+25+26+27 mei


Start: Donderdag 24 mei 2001
Locatie:
Meer info: Ger Dilven

Brabant staat bekend om zijn sfeervolle gezelligheid. Ook met Hemelvaart willen we dit weer laten blijken.
Voor de eerste keer wordt het Hemelvaartstreffen georganiseerd, na de goede ervaringen van twee paastreffens en één herfsttreffen. Het Hemelvaartstreffen vindt plaats op het terrein van Bosbad Hoeven, een recreatiepark gelegen in de bosrijke omgeving van Hoeven.
De kosten voor het kamperen (alleen standplaats) gedurende 4 dagen bedraagt F80,- , indien u zich inschrijft voor 15 mei. Hierna bedraagt het F100,-.
Het park is voorzien van nette douches en toiletten, douches werken op losse guldens. U kunt een dagkaart voor het park kopen voor F10,- . Het park heeft o.a. een overdekt zwembad, fitnessruimte, buitenbad, wasserette, cafe, restaurant, tennisbaan, midgetgolf, roeiboten, waterfietsen, miniscooters, trapskelters, buitengewoon te veel om op te noemen. Kijk voor meer informatie op www.bosbadhoeven.nl
Binnen 500 meter ligt de sterrenwacht “Quasar” waar u zeker een half dagdeel rond kunt kijken over het gebeuren in het heelal. Voor info kijk op www.quasarheelal.nl
Inschrijving voor het Hemelvaartstreffen (kamperen) gebeurt bij Ger Dilven tel. 076-5204074 of mail g.dilven@planet.nl

We proberen het mogelijk te maken om vanaf 7.00 tot 9.00 uur gezamenlijk te ontbijten en eventueel een lunchpakket te laten verzorgen. Dit wordt tegen meerprijs. Hierover later meer.
Indien dit geen goede optie wordt, is er vers brood verkrijgbaar in het park en kan er op de rust- & controleplaatsen lunch gekocht en genuttigd worden.

Voor de 30e keer organiseert het bestuur van de Hoevense fietsvierdaagse fietstochten met verschillende afstanden van 25, 40, 60 en 100km. In samenwerking met het bestuur van de fietsvierdaagse is besloten om ligfietsers in grotere hoeveelheden te laten deelnemen.
Afhankelijk van leeftijd en conditie kan ieder zijn/haar afstand van tevoren bepalen. Voor eigen veiligheid adviseren wij om individueel of in kleine groepen deel te nemen. De kosten voor de fietsvierdaagse zijn F15,- per persoon indien u zich voor 15 mei inschrijft. Inschrijving voor de routes dient u direct bij de Hoevense fietsvierdaagse te doen; tel.0165-504848. Ook dagdeelname kan, deze kost F6,- per persoon.
Bij Inschrijving graag even kenbaar maken dat u met een ligfiets deelneemt (merk en type hoeft niet).
Er kan gestart worden tussen 8.00 en 13.00 uur vanaf “Het Kompas” aan de Bovenstraat 18 in Hoeven.

In tegenstelling tot het Paastreffen wordt hier wel goed weer besteld.

Wij wijzen erop dat iedereen individueel, voor eigen rekening en op eigen risico meedoet.
De initiators kunnen geen enkele aansprakelijkheid voor schade en ongevallen aanvaarden tijdens dit evenement. Het verkeersreglement dient stipt opgevolgd te worden. Wij adviseren u om met een groepsgrootte van max. 5 personen te rijden.

Indien u niet over een ligfiets beschikt, kunt u op bij onderstaande ligfietsdealers huren.

Schrijft u zich s.v.p. vóór 15 mei in!

Adressen:
Kampeeradres:
Bosbad Hoeven
Oude Antwerpsebaan 81B
4741 SG Hoeven
www.bosbadhoeven.nl (0165-502570)
reserveren bij Ger Dilven tel. 076-5204074
g.dilven@planet.nl
(adres: Boszandoog 8, 4814 SN Breda)

Fietsvierdaagse:
“Het Kompas”
Bovenstraat 18
Hoeven
Reserveren tel. 0165-504848
(dit is ook het nummer voor calamiteiten en pech tijdens de Hoevense fietsvierdaagse-rit)
www.fietsvierdaagse-hoeven.nl

Ligfietsdealers:
Beter Een Ligfiets, Nieuwlandstraat 16, Tilburg, tel. 013-5340530

of:
LTE Ligfiets garage, Graaf Hendrik III plein, Breda tel: 076-5203060


Voor deelname vul uw gegevens in en stuur deze naar g.dilven@planet.nl of gefrankeerd opsturen naar: Ger Dilven, Boszandoog 8, 4814 SN Breda

Naam + adres + Postcode + Woonplaats + telefoonnummer + E-mail adres + aantal personen + type ligfiets(en)+ aantal tenten a FL80,- per tent

Indien u wel mee wilt fietsen maar niet wilt kamperen hoeft u zich alleen bij de hoevense fietsvierdaagse aan te melden.

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.