Van Amsterdam naar het Paastreffen

Wie rijdt er mee?


Start: Vrijdag 6 april 2012
Locatie: Amsterdam - Harskamperdennen
Meer info: Elieke Nijhuis

Oesperdefloeps: afgelopen week met badminton serieus mijn knie verdraaid... Fietsen en kamperen zit er even niet in, mochten er mensen wel samen willen rijden dan wil ik jullie wel samen brengen. ...of je plaatst zelf een bericht/agendapunt.

Ik heb al van een persoon bericht gekregen dat hij op zatedagochtend vertrekt, voor wie dat wil kan ik jullie met elkaar in contact brengen.

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

Karper1 op ma 26 mrt 2012 om 00:30

Leuk om te lezen in je profiel dat je van noord naar zaandam fietst voor je werk , ik doe het al 6 jaar iedere dag andersom en nog nooit zijn we elkaar tegen gekomen. :-), ik sla dit jaar over.

Flevolieke op vr 30 mrt 2012 om 14:52

@ Gerrit: Wie weet hebben we elkaar wel eens zien fietsen, maar toen wisten we nog niet meer dan dat de ander ook ligfietste. Ik werk vlakbij waar jij woont, namelijk in Oostergouw, ik fiets daarom meestal langs het spoor en kom dan bij de Noordwachter onder de snelweg door. De kans is groot dat jij daar niet langsrijdt, of wel?

Karper1 op za 31 mrt 2012 om 20:50

Ik fiets daar regelmatig , dan fiets ik lekker door de polder naar m,n werk, alleen waarschijnlijk op tijden dat jij al of nog aan het werk bent. Leuk detail , m,n dochter heeft vorig jaar stage gelopen in Oostergouw. De wereld is klein. Ik kan je wel helpen aan een goede track voor de gps naar het paastreffen.

Joppels op zo 01 apr 2012 om 16:51

Hoi
Ik fiets op vrijdag eind van de middag vanaf Amersfoort naar het Paastreffen. Wie heeft zijn/haar knie niet verdraaid en fietst dit stukje mee?
Elieke, sterkte met je knie.
Groet
Johann

MarkJRullens op di 03 apr 2012 om 08:23

Dat is balen Elieke, sterkte met je knie!
Vorig jaar ben ik met Beekie meegereden vanaf IJburg (Diemerzeedijk) en ga gewoon de GPS track terug volgen :)

Tot ergenz,

Mark