Ligfietstandemtoertocht 1e lustrum


Start: Zondag 19 augustus 2012
Locatie: Rotterdam
Meer info: Maartje & Gerold

Mis het niet! het eerste lustrum van de ligfietstandemtoertocht. Met zoveel mogelijk ligfietstandems een tocht door Midden-Delfland.

Verzamelen om 10.00 uur bij ons thuis in Overschie om te beginnen met koffie. Klokke 11:00 uur zullen we vertrekken voor een ontspannen rit met een pauze in een pannenkoekenhut. Na circa 60 km (afhankelijk van het weer in te korten of uit te breiden) zullen we weer terugkeren. Voor de liefhebbers is er dan nog bier, fris en Chinees.

We hopen jullie in grote getale te kunnen verwelkomen!

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

sjoerdp op wo 18 jul 2012 om 12:45

Wij hebben er al weer veel zin in, want rijden eigenlijk te weinig op de tandem. Zijn er al vrijwilligers voor volgend jaar? Anders kunnen wij aanbieden om in bijvoorbeeld in de regio Hoofddorp (start), Spaarndam, en Zandvoort wat in elkaar te knutselen! Of natuurlijk een rondje ringvaart, maar dat lijkt me wat saaier (wel lekker weinig kruisingen als je tegen de klok in rijdt).

G op do 19 jul 2012 om 22:11

Zeer leuk dat jullie tandem nog steeds rijdt! Aan vrijwilligers nooit een gebrek, het is elk jaar weer lootjes trekken. Maar jullie zijn er bijzonder vroeg bij, pluspunten derhalve. Je hebt helaas een achterstand omdat het dit jaar de vijfde achtereenvolgende provincie is die gastheer mag zijn. Resp. utrecht, flevoland, noordholland en gelderland gingen zuidholland voor. Gaan we die reeks voortzetten? Eerst maar eens elkaar weer zien straks, allemaal!

NoStress op ma 20 aug 2012 om 10:07

Het ging er weer heet aan toe.
http://brandweerquest.blogspot.nl/2012/08/5e-tandemtocht-rotterdam.html
Ik ben heel benieuwd naar de foto's.
Als iemand nog een kruimelspoor heeft van de route hou ik mij aanbevolen.
De GPS van ons stond uit...

Heel veel dank voor de organisatie en ontvangst Gerold en Maartje.
Oh Ja, Nog gefeliciteerd
Sterkte de komende tijd voor jullie beide+1 ;-)

G op ma 20 aug 2012 om 19:45

Er komt een moment dat we theo's bundeltjes bij de selexyz moeten kopen ben ik bang... 't Is weer lezen met een vette glimlach!

Mij is ter ore gekomen dat in elk geval Ruud S. te G. een halfje bruin op de route heeft achtergelaten. Ikzelf kan de track slechts met viltstift reproduceren.

Geen dank, en Dank!

Polletje op ma 20 aug 2012 om 20:31

Een halfje bruin? Voor de eendjes en zwanen zeker, als dank voor de figuratie in de mooi uitzichten. Hier wat plaatjes dan:
https://picasaweb.google.com/108586765384283095870/Tandemtocht19082012?authuser=0&feat=directlink