PAASTREFFEN XIII

Kom ook naar de dertiende versie van het paastreffen. Voor menigeen is een introductie overbodig, en voor de rest: kamperen, goed dagverblijf, speurtocht, kampvuur, vrijdagavond eten bij de chinees, zaterdag koken we zelf voor de groep, zondag is BBQ. Of koken voor je tentje.
Door een aantal uitschrijvingen is er weer ruimte voor het eten op zaterdag. Inschrijven hiervoor is (tijdelijk) weer mogelijk!


Start: Vrijdag 6 april 2012
Locatie: Harskamperdennen natuurlijk
Meer info: Maartje Nonhebel

Hier komen af en toe nieuwe teksten bij, dus af en toe even nalezen.....

Kinderen tot 12 jaar krijgen korting op de overnachting, dit wordt pas bij afrekening verrekend om het inschrijfformulier niet te ingewikkeld te maken. Maatwerk dus....(Zet even in het opmerkingenveld het aantal kinderen)

T-SHIRT:

Natuurlijk is het mogelijk om een T-shirt of sweater te bestellen met het Paastreffen 2012 logo, voor ons ontworpen door Harry Gijsman. Een keur aan shirts, pet, diverse modellen sweaters, kindersweater en zelfs een kookschort, het meeste is in vele kleuren leverbaar. De genoemde prijzen zijn inclusief verzending.

N52.155701 E5.744663

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

wilfredktlr op ma 05 mrt 2012 om 11:52

Vermoedelijk ben ik er dit jaar niet bij. Ik ga lekker fietsen op Terschelling. Helaas wel met zo'n eng rechtop ding... ;-)

NoStress op di 06 mrt 2012 om 20:36

Interesse in een tochtje naar http://www.ambachtenmuseum.nl/ op zaterdag?
Redelijke tijd gezamelijk vertrekken. Ik weet de weg. Samen of op eigen gelegenheid een paar uur door het museum scharrelen. Daarna evt. samen wat eten en/of boodschappen doen in Voorthuizen en rustig aan weer terug naar de kamping.Ik denk dat ik die wel terug kan vinden....;-)
Wie zin heeft geeft het maar aan op vrijdagavond bij de chinees of zo bij mij of om 10:00 uur zaterdagochtend klaar staan bij de Voortent.(slagboom)
O ja, neem je MJK pas mee als je die hebt. 50% korting, goed voor 4 eurotjes minder.

testquesjer op wo 07 mrt 2012 om 07:55

Attentie

Inmiddels is duidelijk dat in sommige omgevingen het inschrijfformulier gehusseld wordt weergegeven, laat in dat geval met een email aan de webmasters (dus niet als reactie hier) weten hoe en wat. Firefox schijnt goed te zijn.

De inschrijving ziet er zo uit: ([NR] staat voor te noteren aantal, [AVV] voor aanvinkvak)

vr6-za7 overnachting maal aantal personen (8.00) :[NR]
za7-zo8 overnachting maal aantal personen (8.00) :[NR]
zo8-ma9 overnachting maal aantal personen (8.00) :[NR]
dagverblijf x dagen (ik overnacht eerder/later/elders op de camping) (2.00) :[NR]
maaltijd zaterdag (6.00) :[NR]
BBQ zondag vlees (8.00) :[NR]
BBQ zondag vega (8.00) :[NR]
elektra-aansluiting voor tent/camper op groepsterrein x aantal nachten (2.65) :[NR]
Ik ben lid van de NVHPV :[AVV]
aantal personen via deze inschrijving (0.00) :[NR]

toni op wo 07 mrt 2012 om 16:07

Ik vond het Kaartlezen op de Veluwe erg leuk. Is er belangstelling voor een geocache op zaterdag? Die zal ik dan uitzoeken.

Geocachers geven zich natuurlijk sowieso op voor Thee in de Polder wat heel toevallig tegelijk met Cycle Vision op het FlevOnice terrein wordt gehouden.

hannekehovens op do 08 mrt 2012 om 08:59

Kan er trouwen, net als vorig jaar, weer worden aangegeven dat HONDEN NIET in de Keuken/ binnenverblijf mogen komen.. Dit scheelt mij en andere allergische mensen weer een hele hoop ellende :D

Dank alvast :D

Groetjes Hanneke

bastiaan op zo 11 mrt 2012 om 14:29

Het probleem met de rare layout van het formulier heb ik gister verholpen, als het goed is. Er zat een rare bug in IE7 (en in IE8 en IE9 die op compatibiliteitsmodus staan).

fred101060 op di 13 mrt 2012 om 16:22

Tjonge dit wordt een jaar zonder een paastreffen voor mij(heb er toch wel een beetje zin in)
Maar ala voor een ieder die wel gaat een prima treffen gewenst en veel zon.
En lekker eten........

Fred de Blok

mirreke op vr 16 mrt 2012 om 10:40

Hoi allemaal,

Ik heb woensdagavond geprobeerd shirts te bestellen op de t-shirt shop. Tijdens het bestelproces kreeg ik wat errors (SMTP authenticate errors), maar de iDeal betaling is wel gelukt.

Ik heb geen bevestigingsmail van ze gehad dat de bestelling is ontvangen (is toch wel normaal bij online bestellingen)

Ik had toen al het gevoel dat de bestelling niet goed bij de t-shirt-shop is aangekomen, en heb ze daar woensdagavond meteen over gemaild.

Daarop heb ik tot nog toe geen reactie ontvangen.

Hebben er meer mensen problemen met bestellen in de shirt-shop?

quesjer op vr 16 mrt 2012 om 15:00

Haa Mirjam,

Shirtshop leverde altijd goede kwaliteit. Maar had qua stiptheid een matige reputatie opgebouwd in de jongere jaren. Het bedrijf heeft een nieuwe eigenaar. Deze reageerde vlot en correct op mails, vandaar dat ik de shop opnieuw bij hun heb ondergebracht. Mijn persoonlijke ervaring: Ik heb zonder enige probleem de bestelling bij Shirtshop geplaatst, betaald en ontvangen. Bij problemen wil ik wel bemiddelen, laat maar weten. Laat vooral ook de KaToCo weten van je ervaringen, want dat is natuurlijk maatgevend voor volgende jaren.

Groet van Quesjer

mirreke op za 17 mrt 2012 om 15:02

Hoi allen,

Ik heb intussen keurig stipt (binnen 3 dagen) de bestelde items ontvangen. Alleen nog geen reacties op mijn emails of een bevestigingsmail. Schoonheidsfoutjes, hoop ik.

Tot paastreffen!

thijsvk op wo 21 mrt 2012 om 20:15

Is het een optie om volgend jaar, of voor het Herfsttreffen online betaling aan te bieden? Paypal account is zo aangemaakt

rowingvictor op wo 21 mrt 2012 om 23:49

+ 1

martenjn op ma 26 mrt 2012 om 20:45

ik zou dan gaan voor een ideal implementatie. Dan hoeft de gebruiker tenminste niet nog weer een account ergens te maken.

Baronopstalenros op di 27 mrt 2012 om 11:01

Mijn vriendin Colette wil misschien ook mee, maar ze heeft (nog) geen ligfiets. Is het mogelijk dat zij er een kan lenen gedurende de paastreffen, zodat ze kan meerijden met toertochten? Ze heeft al wel ligfietservaring. Laat het me s.v.p. weten via mail.

MichielAdriaan op za 31 mrt 2012 om 23:09

Het kan koud worden 'snachts mensen! Tip: Ik heb goede ervaringen met een handwarmer op benzine id slaapzak bwv kruik. http://mick-eigenfietsnl.blogspot.com/2012/02/startproblemen-revolver.html

rowingvictor op di 03 apr 2012 om 23:25

Koud?

Neem iemand anders mee in je slaapzak.

Tot het moment dat ik die iemand heb gevonden vul ik een
plastic flesje met heet water en gebruik dat als kruik.

Baronopstalenros op di 03 apr 2012 om 23:52

Ik dacht ook even aan een kruik, maar ondanks dat wordt het me wel te gortig. Helaas, ik moet mog wachten op een volgend paastreffen met hopelijk beter paasweer. Straks gaat het nog sneeuwen ook.

MarkJRullens op wo 04 apr 2012 om 12:21

Dubbele mummieslaapzak, thermo ondergoed en vooral warme sokken!
En al goed warm je nest in kruipen helpt ook, als je daar al koud in gaat warm je ook niet zo snel op.
Vriendin mee is helaas geen optie :)

Danielle.Toebak op wo 04 apr 2012 om 21:46

Hoi hoi Heb aardig wat problemen gehad met het downloaden van de puzzeltocht, totdat ik een helder moment had. Het blijkt dat als je internet explorer opent je een tekst bestand krijgt als je op de link klikt, maar als je deze in google chrome opent kun je hem downloaden als gpx-bestand. Misschien een handige tip voor deze en gene. groetjes Daantje en Ruud