Goed op weg

Op zondag 4 september 2011 maakt Nijmegen kennis met duurzame mobiliteit. Het Groene Hert organiseert de duurzame mobiliteitsmarkt 'Goed op Weg'. Het evenement vindt plaats op het Kelfkensbos in het centrum van Nijmegen. Daar staat het die dag vol met all


Start: Zondag 4 september 2011
Locatie: Kelfkensbos, Nijmegen
Meer info: Jos Sluijsmans
Website: http://www.fietsdiensten.nl

Ligfietsen, bakfietsen, fietskarren, elektrische fietsen, je ziet ze steeds meer en de keuze wordt steeds groter. Op de markt Goed op Weg is een groot aanbod aanwezig. Mensen kunnen er alles over navragen en een rondje rijden om te ervaren hoe het voelt en hoe stil de elektrische scooter in werkelijkheid is. Er is ook een verzameling auto's op schone brandstoffen om van heel dichtbij alles te weten te komen over de ontwikkelingen en mogelijkheden van dit snelgroeiende product. Naast het aanbod in duurzaam vervoer staan op de markt ondernemers en instanties die gebruik maken van deze innovatieve vervoermiddelen.
Op het moment van plaatsing van dit bericht is het nog niet zeker of de NVHPV zich ook zal presenteren tijdens Goed op weg.

Het Groene Hert, de winkel aan de Burchtstraat 126 in Nijmegen, promoot duurzaam leven en energiezuinig wonen. Met de markt breidt zij haar product uit met duurzame mobiliteit. In de winkel is het aanbod van de markt terug te vinden en kunnen mensen zich verder informeren en hun aankoop doen.

De markt is een vervolg op de fietsmarkt die de afgelopen jaren een succes was in Nijmegen. Het Groene Hert organiseert de markt in samenwerking met Fietsdiensten.nl.

Voor meer informatie over de markt en voor partijen die geïnteresseerd zijn in deelname, kijk op:
http://www.hetgroenehertgoedopweg.nl

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.