U-Liggers midzomernachtrit

Voor de derde keer organiseren de Utrechtse Heuvelrugliggers een (mid)zomernachtrit.


Start: Vrijdag 15 juli 2011
Locatie: IJsselstein (Utrecht)
Meer info: Maarten Sneep

Vrijdagavond 15 juli komt de maan op om 21:45, en gaat de zon onder om 21:51. Bovendien is de maan dan (vrijwel) vol. Kortom, dat lijken ideale condities voor een (mid)zomernachtrit langs de Lek. Het vertrekpunt is bij mij thuis (IJsselstein, adres bij inschrijven). We vertrekken een half uurtje na zonsondergang.

De route gaat langs de Lek, dit keer in westelijke richting, tot aan Schoonhoven. Op de gelinkte pagina staat een gpx-bestand voor GPS liefhebbers, en kan je de voorgestelde route bekijken in Google Maps.
Let op: Bij (dichte) bewolking of regen gaat de rit niet door. ik laat dat uiterlijk donderdag horen op deze pagina.
Update (dinsdag avond): Het regent, en dat doet het in elk geval tot donderdagavond. Vrijdag lijkt droog te zijn. Vooralsnog gaat het door!
Het gaat door. We zullen de maan waarschijnlijk niet te zien krijgen, en mogelijk korten we de route iets in. Maar nog steeds is het vrijdag avond volgens deze verwachting droog. Als je het desondanks niet ziet zitten, schrijf je dan alsjeblieft uit: dan wachten we in elk geval niet voor niets op je.

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

NoStress op do 14 jul 2011 om 17:51

Het word speciaal voor ons vrijdag middag en avond droog tot in de ochten. Beloofd! ;-)

MaartenSneep op za 16 jul 2011 om 18:49

En inderdaad is het mooi droog geweest, ik heb zelfs de maan gezien. en dat precies tussen twee zeer natte dagen in. Bedankt voor jullie deelname, volgende zomer weer?