Kaderdag ligfietsvereniging NVHPV

Vrijwilligers komen samen om verbanden te versterken en plannen te maken. De dag wordt volledig verzorgd door de vereniging.
Adres: Provinciale weg oost 62, Haastrecht (N228)


Start: Zaterdag 8 oktober 2011
Locatie: Walnood, Haastrecht
Meer info: Kees van Malssen
Website: http://www.jvgabriel.nl/Walnood/Walnood-250409.html

Programma begint om 11 uur en stopt om 17 uur, waarna er gezamenlijk gegeten wordt en vooral gezellig nagepraat. Om 20 uur breken we op.
Omdat het programma om 11 uur begint, staat de koffie, thee, douche en andere verfrissingen klaar vanaf 10 uur. Voor lunch wordt natuurlijk ook gezorgd.

Aanwezig zullen zijn:
het voltallig bestuur (jawel!)
mensen van vrijwel alle commissies, inclusief (maar niet alleen) ligfiets.net, cycle vision en ligfiets&

(Verder) met elkaar kennismaken en met wat iedereen doet (en hoe en waarom) blijkt elke keer weer een van de meest waardevolle elementen te zijn van de kaderdag. Verder proberen we de plannen die we allemaal hebben zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen, elkaar te inspireren enzovoorts.
Waar nodig en mogelijk, kunnen ook specifieke onderwerpen die leven bij de vrijwilligers besproken worden.

In zekere zin is het een aanvulling (tegenhanger??) van de Algemene Ledenvergadering. Op de ALV leggen we verantwoording af en presenteren de plannen, op de kaderdag maken we de plannen.
De ervaring leert dat vooral het elkaar leren kennen en zien wat er verder in de vereniging allemaal gebeurt zeer gewaardeerd wordt.
.

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.