Ligfietsclinic Leusden

Zowel voor de startende als voor de ervaren ligfietser is er op deze dag bij Treeker Treks in Leusden een leuk programma voor een aantrekkelijke prijs!


Start: Zaterdag 26 maart 2011
Locatie: Ligfietsclinic en ligfietstoer
Meer info: Hermine Jochemsen, mobiel: 06 - 38939345
Website: http://www.treekertreks.nl

Ochtendprogramma
Voor diegenen die nog nooit of een enkele keer op een ligfiets hebben gereden, organiseren wij in de ochtend een ligfietsclinic. In deze clinic krijgt u eerst een ‘stationaire’ instructie waarna we langzaam aan gaan warm draaien. Eenmaal op stoom, gaat het tempo iets omhoog en rijden we een korte toer van ca. 1 uur. Uw inspanning wordt beloond met een lichte lunch.

Start/einde ligfietsclinic: 10.30 uur - 12.45 uur bij Treeker Treks, Heetvelderweg 6 in Leusden, zie ook www.treekertreks.nl/specials. Uitsluitend deelname bij voorinschrijving via email: info@treekertreks.nl. Kosten: € 18,50 all-inn bij een min. deelname van 5 deelnemers.
VOL = VOL!

Middagprogramma
Voor ervaren ligfietsers met of zonder eigen ligfiets organiseren wij in de middag een ligfietstoer van ca. 45 kilometer. De toer gaat veelal door landelijk gebied richting Hoevelaken, Nijkerk, Zwartebroek, Terschuur, De Glind retour naar Leusden. Onderweg maken we natuurlijk tijd voor een koffiestop met taart!
Start/einde ligfietstoer: 13.15 – 16.30 uur bij Treeker Treks, Heetvelderweg 6 in Leusden,
zie ook www.treekertreks.nl/specials. Vooraf inschrijven per email: info@treekertreks.nl.
Kosten met eigen ligfiets: € 6,00 inclusief 1 consumptie met taart
Kosten inclusief ligfietshuur: € 15,00 inclusief 1 consumptie met taart

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.