Zuidholland Op de trappers in etappes

Uniek fietsevenement bij het Hoge Bergse Bos in Bergschenhoek
‘Fiets mee van Dobbeplas naar Brouwersdam’


Start: Zondag 30 mei 2010
Locatie: Bergschenhoek
Meer info: Margaret Veringmeier
Website: http://www.fietstalentgezocht.nl

Kom op zondag 30 mei a.s. tussen 11:00 en 15:00 uur naar het fietsevenement ‘Op de trappers in etappes’ in recreatiegebied Rottemeren. Het evenement vindt plaats in het Hoge Bergse Bos en is het derde evenement van een serie van 7 fietsevenementen die tot 4 juli in Zuid-Holland door de Zuid-Hollandse en Zeeuwse natuur- en recreatieschappen worden georganiseerd. Op deze dag geven we folders/boekjes gratis weg met fietsroutes en –knooppunten, kunt u gratis varen met het zonnepontje en kunt u meedoen aan twee fietstochten en heel veel fietsactiviteiten. Ook lokale ondernemers dragen bij; naast de fietsroutes worden ook nog eens 130 prijzen weggegeven, van een bos bloemen tot gratis boodschappen. Een evenement om niet te missen!

Het evenement vindt plaats op het parkeerterrein bij Outdoor Valley, Hoeksekade 141. Parkeergelegenheid is beperkt, kom dus op de fiets.

Informatie en gratis fietsroutes

- Gezonde en lokale streekproducten: Tijdens de evenementen kun je proeven heerlijke verse en gezonde producten. Groene Hart Kloppend hart komt bij dit evenement met een streekkraam.

- Gratis foldermaterialen: bezoekers evenement/deelnemers fietstochten krijgen gratis materialen zoals het programmaboekje “Op de trappers in etappes” met verschillende fietsroutes in Zuid-Holland, knooppunten in het Groene Hart, een fietsnetwerk van ca 150 km wat aansluit bij de Rottemeren.

- Goede doelen: informatiestand Right to Play: Right To Play zet zich in voor het recht van ieder kind om te spelen. Door sport en spel dragen zij bij aan sociale verandering in gemeenschappen die getroffen zijn door oorlog, armoede en ziekte.

Inschrijven

Om je in te schrijven, moet je eerst inloggen of een account aanmaken.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.