leden-verwendag NVHPV

Vrijwilligers-verwendag voor de hele familie


Start: Zondag 29 augustus 2010
Locatie:
Meer info: Paulus den Boer

UITNODIGING Leden/Vrijwilligersdag

Op 29 augustus worden alle mensen die mee vorm geven* aan de NVHPV uitgenodigd:

*(Door op een of andere manier bij te dragen aan het bestuur, de site, ons blad, Cycle Vision, ligfietsraces in den lande of het uitzetten van tochten bijvoorbeeld )

Van harte uitgenodigd om –samen met partner en kinderen- een gezellige dag te komen bijwonen in het Openluchtmuseum te Arnhem. Het idee is om daar een dag niet met ligfietsen, maar gezamenlijk met en in het museum bezig te zijn. Speciaal voor deze dag is er een GPS-speurtocht in het museum uitgewerkt zodat je op allerlei plaatsen van alles kunt meemaken. De toegang voor jou en de jouwen is gratis.
Organisatorisch was het haast niet te doen om een maaltijd te regelen, dus dat doen we practisch: neem zelf je picknickmandje mee. Er is een grote picknick-weide beschikbaar. Of strijk eventueel neer in een van de horecagelegenheden.

AANMELDING VEREIST!! we moeten je naam op de gastenlijst zetten voor de kassa van het museum. Je hoeft alleen even een mailtje sturen naar ligfietsdag@gmail.com
Meldt hierin:

Je naam
Je telefoon (mobiel svp)
Met hoeveel volwassenen je komt
Met hoeveel kinderen 4-12 jaar je komt
Of je een GPS mee neemt.
Of je toevallig een Museumjaarkaart hebt.

Je krijgt dan een bevestiging (kan even duren wegens vakantie) en 26-08, daags voor het evenement krijg je een email over waar en hoe. Met die uitgeprinte email kun je dan ook gratis naar binnen. En het wordt een leuk feestje, dat kunnen we jullie alvast verklappen!!

Groet van de organisatoren, namens het bestuur:
Maarten, Paulus, Wim

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.