Toertocht Plat Zwolsch: Landelijke ligfietsdag


Start: Zondag 29 maart 2009
Locatie:
Meer info: Wilfred van Norel
Zomertijd

Als je de klok niet 1 uur vooruit zet, dan ben je "op tijd" toch een uur te laat ;-)

De tocht zal een eenvoudige, vrij directe route naar Ligfietsshop Tempelman in Dronten worden van ongeveer 31 kilometer enkele reis.
In Dronten kan men kiezen de tocht van de landelijke ligfietsdag mee te rijden of op eigen initiatief verder/terug te rijden.
Vertrek: 8:30
Plaats: Westenholterbrug (fietsbrug), bij de begraafplaats in Westenholte
Ridderzwederlaan 1
Zwolle

Geplande aankomsttijd in Dronten: uiterlijk 10:00h
Rijsnelheid: 20 km/h gemiddeld, kruissnelheid tegen de 25 km/h
Garmin track van Zwolle naar Dronten
En Google Maps
Bericht van Ligfietsshop Tempelman:

Nationale Ligfietsdag

Zondag 29 maart a.s. is het voor de 5e maal Nationale Ligfietsdag. Bij onze Ligfietsshop in Dronten wordt het een waar Ligfietsfeest! Op deze dag hebben we natuurlijk weer een aantal leuke activiteiten. Allight is er met de nieuwe Alleweder, Velomobiel laat de Tandem-Quest zien, de totaal vernieuwde Challenge Hurricane is te bewonderen en u kunt de Whike uitproberen!

Programma

10.00 – 16.00 uur: open huis Ligfietsshop
±10.00 uur: aankomst Almere Liggers en Plat Zwolsch
10.00 – 11.30 uur:
10.30 – 11.30 uur:
± 11.30 uur: vertrek tourtocht: iedereen kan meefietsen
± 16.00 uur: terugkomst tourrijders
16.00 – 18.00 uur: buffet

Wij nodigen u van harte uit voor deze dag.


Toertochten
U kunt ook deel nemen aan de toertochten die ter gelegenheid van de Nationale Ligfietsdag in de omgeving van Dronten worden gehouden. De ligfietstoerclubs de Almere Liggers en Plat Zwols fietsen gezamenlijk vanuit Almere, resp. Zwolle naar Dronten. U kunt natuurlijk ook op eigen gelegenheid naar Dronten komen. U wordt samen met uw collega-ligfietsers omstreeks 10.00 uur verwacht bij de Ligfietsshop voor een kop koffie of thee en het bekijken van de diverse presentaties.
Om ongeveer 11.30 uur vertrekt men voor een gezamenlijke fietstocht naar het lunchadres. Na de lunch splits de groep zich voor een tocht van ± 35 km voor snelle fietsers en voor wie niet zo ver of zo snel wil fietsen een tocht van ± 15 km.

Ongeveer 16.00 uur worden alle fietsers terug verwacht in Dronten. Daar staat dan een buffet klaar met diverse gerechten (ook vegetarische).

Laat u ons even weten of wij op u mogen rekenen? De deelname aan de tocht en het buffet is gratis; de lunch is voor eigen rekening.

Met vriendelijke groet en tot ziens op 30 maart,

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.