Stratenrace Ham (België)


Start: Zondag 20 september 2009
Locatie:
Meer info: rudi cools
Website: http://www.gentseliggers.net/forum/viewtopic.php?t=5172

Aanstaande zondag de legendarische stratenrace in Ham

Wees goed op tijd anders raak je er niet.
De N141 is tussen 9.30 en 22.00 uur afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer. vanaf de Kanaalstraat (kruispunt met Zandstraat) tot aan het kruispunt te Oostham (Stationsstraat).
Wegbeschrijving als je van de autosnelweg komt, afrit 25 Kwaadmechelen - Ham nemen,richting Ham-Leopoldsburg volgen, 2 maal het kanaal over.Als je over het tweede kanaal komt kan je niet door.Hier zeggen dat je voor de ligfietswedstrijd komt. Tweede straat rechts Hoekstraat, links blijven volgen, rechtsaf Zandstraat, Tweede straat linkaf Dwarsstraat, tweedestraat links Sportlaan, tot op het einde rijden links Merelstraat.Ra Heerbaanstraat-La Waterstraat.Doorrijden tot aan de parking aan de rechterkant van den Aldi.
Voor diegene die vanuit de andere richting komen. De N141 nemen tot aan de rode lichten in Ham(Kruising heldenplein-olmensesteenweg) LA Heldenplein,direkt RA schoolstraat in,RA Molenwijk, Nijverheidsweg oversteken, fazantenweg volgen aan T kruising, RA Merelstraat, direkt Ra Waterstraat blijven volgen tot aan de rechterkant de parking van de ALDI
Voor diegenen die met de fiets komen, fietsroutenetwerk ligt vlak bij parcour tussen knooppunt 276-339

Vedere info vind je op deze pagina http://www.ham.be/file_uploads/2508.pdf?_vs=0_N

Start om 15h00

Niet aan te raden om met velomobiel te rijden of fullfaired.

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.