Plat Zwolsch pakt uit met drie tochten en maaltijd


Start: Zondag 25 juni 2000
Locatie:
Meer info: Paulus den Boer

Op zondag 25 juni zullen er drie tochten worden gereden in drie verschillende afstanden en snelheden.

Snelle tocht: 80 km. met een snelheid van plusminus 25 km/h richting Salland. Deze tocht vertrekt vanaf het station Zwolle om 10.30 uur en eindigt samen met de andere tochten aan de Rijnlaan 227a, (hier is ook een lekkere douche beschikbaar!)om aan te sluiten bij Plate Zwolsch. Zie aldaar.

De toertocht: Met een geschatte lengte van 40 km. en een kruissnelheid van 22 km/h. Zie voor verdere gegevens de derde tocht.

De rustige tocht is nieuw, en geschikt voor iedereen die 22 km/h te snel vindt. Denk aan een ligfiets met electrische hulpmotor, handbikers, kinderen etc. De snelheid zal 16 km/h bedragen, en de afstand 25 km. Voor de rustige- en toertocht staat vanaf 11.00 uur de koffie klaar op Rijnlaan 227a. Vertrek om 12.00. Deze ruimte is geschikt voor rolstoelers, incl. aangepast toilet. Alle tochten eindigen hier ook weer, met de mogelijkheid voor:

Plate Zwolsch. Ooit begonnen als grapje (zoals heel Plat Zwolsch eigenlijk). Vandaag zal Therese de scepter zwaaien in de keuken, en voor iedereen die zich vooraf heeft opgegeven een smakelijke vegetarische maaltijd klaarmaken. Er zijn tevens allerhande drankjes verkrijgbaar tegen schappelijke prijzen. Opgave bij Paulusdb@home.nl


In de tijd tussen aankomst en aanvallen is er de mogelijkheid om diverse ligfiets-videofragmenten te bekijken onder het genot van een verfrissing of thee etc.

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.