Ligfietsweekend Keulen


Start: Zaterdag 5 september 2009
Locatie:
Meer info: Gerard Arends, Reimar Walter

5 en 6 september wordt in Keulen een ligfietsweekend georganiseerd. Zaterdags zijn er diverse wedstrijden op de baan. Zondags wordt in een naburige stad diverse stratenkriteria verreden. Een daarvan staat open voor ligfietsers.

Gratis overnachting is mogelijk op de wielerbaan van Keulen.

Programma:

Zaterdag,

Aanvang 8 uur.
Start van de eerste wedstrijd rond 10:30.
    [*] 1000m tijdrit

    [*] Uurcriterium
Het uurcriterium wordt 's middags in twee wedstrijden gereden. De indeling voor de uurcriterium wordt aan de hand van de uitslag van de 1000 m tijdrit gedaan. Tot ongeveer 19:00 kunnen de douches van de wielerbaan gebruikt worden.

Als de wielerbaan door regen nat wordt kunnen de races vanwege de veiligheid worden afgebroken of niet gestart worden.

Zondag,

De starttijd is ongeveer 13:00. Startplaats: Langforter Straße 70, 40764 Langenfeld. Start/Finish bij de ingang van het zwembad. Parcours: vlakke 2,4 km lange ronde. Er is prijzengeld voor de ligfietsers beschikbaar! Voor verdere infromatie zie de site van de organisatie (171kB pdf).

Vragen over de organisatie kunt u stellen aan: dlc-koeln@directbox.comInschrijven kan via de site van de organisatie: www.recumbent-race.de.


Het inschrijfgeld voor Langenfeld moet worden overgeschreven op de rekening van Gemeinsam cSc. Inschrijven en betalen ter plaatse kan alleen tegen een verhoogt tarief van 20 Euro.

De startpapieren voor de wedstrijden in Langenfeld zijn op de wedstrijddag vanaf 9:30 bij de inschrijfbali af te halen. Let op: er wordt om een borg voor de transponder gevraagd. Een geldig rijbewijs of paspoort wordt als borg geaccepteerd.

Beschrijving baan en route

Op de locatie beschrijving kunt u een routebeschrijving naar de wielerbaan in Keulen vinden.

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.