Midzomernachtrit in de herkansing


Start: Zaterdag 19 juli 2008
Locatie:
Meer info: Maarten Sneep
Website: http://www.xs4all.nl/~msneep/fietsroutes/


In de nacht van 19 op 20 juli gaan de U-liggers de herkansing van een midzomernachtrit rijden. Om de logistiek iets te vereenvoudigen is het vertrekpunt niet op het domplein, maar bij één van de u-liggers thuis (Bilthoven, adres na inschrijving). Er is voldoende parkeer ruimte bij het vertrekpunt. We vertrekken om ongeveer 22:00 uur, en de tocht zal ongeveer twee uur duren (de route is 40 km lang, maar we kunnen inkorten als het te lang blijkt te zijn). De route is op mijn site te vinden, en ook hieronder direct in Google Maps.
Na afloop thee met wat lekkers. Vanwege de thee, het lekkers en het vertrek-punt, is het aantal deelnemers beperkt tot 12. Inschrijven verplicht!.De route is niet geschikt voor velomobielen. Het kan met een open trike, maar is niet ideaal, voor een deel van de route is het verhardde deel te smal.
Op vrijdag 18 juli, uiterlijk 20:00 wordt hier bekend gemaakt of de rit doorgaat. Het is volle maan, maar bewolking, regen, te koud kunnen redenen zijn om de rit niet door te laten gaan.

De volle maan fietstocht gaat ook door, dus dat moet ons ook lukken. Omdat we waarschijnlijk last hebben van de bewolking moet je wel een goede koplamp meenemen, van de maan hebben we waarschijnlijk geen voordeel.

19 juli, 19:00 — De tocht gaat definitief door.


Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

MaartenSneep op zo 20 jul 2008 om 00:00

Met z'n vieren uiteindelijk de route gereden. Ondanks de grote hoeveelheid regen overdag en in de vroege avond, was de rit zelf droog, en zelfs helder. Een deel van de route hebben we zelfs helemaal zonder licht kunnen rijden (fietspad door een polder, geen auto's in de buurt). Voor herhaling vatbaar.