Paastreffers naar Openluchtmuseum


Start: Zaterdag 22 maart 2008
Locatie:
Meer info: Paulus den Boer
Website: http://www.openluchtmuseum.nl

********************************


Voor alle Paastreffers die Vrijdag al kwamen:

Hebben jullie ook zin om wat leuks te doen op de zaterdag, dan nodig ik jullie van harte uit om zaterdagochtend 10.00 met mij te vertrekken voor een fietstochtje naar het

Openluchtmuseum

Alleen de site (zie link onderin het bericht) is al leuk om een tijdje te vertoeven. Maar in het echie is er natuurlijk nog veel meer te beleven, met al die "bewoners" die je gewoon kan aanspreken. Het Openluchtmuseum is weer net open voor het zomerseizoen, dus alle vaste medewerkers staan weer helemaal te popelen om na de wintersluiting fris aan de slag te gaan. Er is zoveel te beleven en te zien dat je zeker drie dagen kan besteden aan dit bijzondere museum, en dat schrijf ik niet omdat mijn broer er als smid werkt! Die is nl. vrij op deze dag.....Het museum won reeds het predikaat Europees mooiste museum.

Dit jaar nieuw voor de fijnproevers onder ons: twee soorten bier die hier worden gebrouwen en geschonken.

De fietsafstand is zo'n 25 km.enkele reis, de weg gaat geheel over verharde wegen, en we zorgen ervoor dat we ruim op tijd terug zijn voor de avondmaaltijd.

Vertrek bij museumpoort: 16.00 uur. Nog even praktisch: op de terugweg rijden we nog even langs de supermarkt in Harskamp, zodat je nog boodschappen kunt inslaan.


Als je beschikt over een museumjaarkaart, dan kun je gratis naar binnen (die dan wel meenemen dus) en ander kost een entreebewijs 13.60 (volwassene) of 9.50 (kinderen) of gratis (t/m 3 jaar)

Een alternatief: je kunt ook naar Burgers Zoo. wat er vlakbij ligt. Je kunt dan prima met de groep meerijden.

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.