Zelfbouwdag regel-electronica rem/achterlicht


Start: Sunday 4 November 2007
Locatie:
Meer info: Paulus den Boer

Hallo Velomobilisten/ligfietsers.


Vanuit diverse kanten is ons de vraag gesteld of wij de regelelectronica voor het door ons gemaakte rem/achterlicht voor deze en gene zouden willen maken. Om jullie uit de droom te helpen: dat willen we niet.

Maar wel willen we jullie graag in de gelegenheid stellen het zelf te gaan solderen onder ons toeziend oog met onze gereedschappen. We bedachten het volgende:


Samen bieden Wilfred en Paulus jullie een zelfbouwdag aan, waarbij je met door ons besteld materiaal een achterlicht-regeling kunt maken voor in je eigen velomobiel. Hiermee kan je achterlicht worden omgebouwd in een gecombineerd achter/remlicht, naar wens kan er nog een dimstand bijkomen.
(In principe hoef je geen extra draden naar het achterlicht te trekken. De dubbele draad die er al ligt volstaat.)Deze schakeling is ook bruikbaar om leds te voeden voor knipperleds.


Het inbouwen in je velomobiel is dan weer voor jezelf. Het zelfbouwproject wat Wilfred nog gaat maken (op Plaza)kan je daarbij goed helpen. Email-ondersteuning achteraf kan natuurlijk ook altijd.

Je bent een hele dag bij ons te gast:

ontvangst met koffie en wat erbij
theoretische uitleg door Wilfred
voorbereiding van maken print
lunch nuttigen
opbouwen van print en testen
inbouwen in doosje
opruimen, thee

Wij zorgen voor de materialen, welke voor jullie aangeschaft zullen worden.
(jullie krijgen een beperkte keuze aan mogelijkheden van de print)
een schema met werkbeschrijving ligt voor je klaar
een werkend testmodel kun je bekijken
wij zorgen voor de gereedschappen (soldeerstations, dremels, etc. etc.)
wij zorgen voor de werkruimte
wij zorgen voor de lunch, koffie, thee
samen maken we er een gezellige dag van.....

Natuurlijk berekenen we de kosten voor huur ruimte, lunch en materialen door. Gebruik gereedschap en onze inzet is liefdewerk oud papier. Afhankelijk van de animo zal de prijs rond de 10 euro liggen voor de ruimtehuur plus lunch. Voor de schakeling moet je rkenen op een bedrag tussen de 15 en 45 euro, afhankelijk van de uitvoering en benodigde spullen. We hebben maximaal 8 plaatsen te vergeven.

de dag wordt gehouden op 4 november in Zwolle, van 10.00 tot plm. 16.00 uurPS: De cursus is volgeboekt. Maar niet getreurd: we maken een beschrijving waarmee je zelfs zonder onze hulp aan de gang kunt, als je tenminste kunt beschikken over de benodigde gereedschappen. (fijngepunte soldeerbout en dremel bijvoorbeeld)

Groet van Paulus en Wilfred.

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.