Fietstocht Ward de Meyer


Start: Zaterdag 10 november 2007
Locatie:
Meer info: Koen Van den Bergh

Hoi iedereen,

Enkelen hadden het idee om eind dit jaar een tocht te fietsen voor Ward. Dit om te laten zien dat we nog regelmatig aan hem denken en daarnaast kunnen we elkaar nog eens ontmoeten.

Hoe willen we het laten verlopen: We spreken af aan het station van Heide (Kalmthout) rond 11h. Daar vertrekken we voor een korte tocht als de trein vanuit Antwerpen gepasseerd is. Deze tocht van ong. 20km wordt gezamelijk gefietst (bij slecht weer zal deze ingekort worden). De snelheid zal aangepast worden zodat iedereen kan volgen.

Na deze tocht stoppen we aan een plaatselijke taverne waar we onze boterhammen kunnen opeten (of een kleine snack bestellen). Hier voorzien we voldoende tijd zodat er contacten gelegd kunnen worden, er over vanalles en nog wat gebabbeld kan worden en dit onder alle vrienden die Ward had. Er is dan ook tijd om af te spreken om in de namiddag samen een tocht te rijden.

Er zijn enkele tochten voorzien waarvan de langste rond de 50km volledig rond het grenspark De Zoom-Kalmthoutse Heide over rustige wegen. De routebeschrijving (via knooppunten) wordt ter plaatse uitgedeeld. Het is vrij om een tocht te doen of gezellig te blijven hangen in de taverne.

Hoe ter plaatse geraken: De stoptrein tussen Roosendaal en Antwerpen Centraal nemen en afstappen in Heide. Anders kan je je route uitstippelen naar http://tinyurl.com/34ugj9

Inschrijven? We willen graag weten hoeveel personen er zullen zijn in verband met de nodige plaats in de taverne. Als je mee wil doen, stuur dan liefst voor 5 november een mailtje naar koen [ad] spinnekopje [punt] be met als onderwerp "fietstocht Ward" en de vermelding met hoeveel personen je komt.

Indien nodig zijn er tevens slaapplaatsen beschikbaar, vermeld dit dan wel duidelijk in je mail.

We hopen dat we veel volk mogen verwachten... Koen en alle anderen die een tocht wilden organiseren

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.