Velomobiel Hersttocht - NIEUWE DATUM


Start: Zaterdag 9 december 2006
Locatie:
Meer info: Johan Clerx
Website: http://gentseliggers.net/forum/viewtopic.php?t=2659&postdays=0&postorder=asc&start=0

Beste velomobilist,

De Gentse Liggers organiseren op 18 november een “internationale” velomobielentocht in Ravels (vlak bij de Nederlandse Grens).

Tihamér (beter bekend als Allewedertje) heeft voor de gelegenheid een prachtig tochtje van een kilometer of 60 uitgestippeld.
Naar goede Belgische traditie zal er onderweg vanzelfsprekend de mogelijkheid zijn voor een hapje en een drankje dus voorraad hoeven jullie niet echt mee te nemen.

Een paar praktische details op een rijtje:

• Datum:
zaterdag 18 november 2006
• Vertrekuur:
11u00
• Vertekplaats:
Onder brug N12 over Kanaal Dessel-Schoten. Auto kan hier worden achtergelaten op de parking.
• Afstand:
60km
• Snelheid:
het tempo van de traagste bepaald het tempo van de groep. Het is de bedoeling om deze tocht samen te rijden. Niemand hoeft zich dus zorgen te maken om de weg te verliezen of om achter te blijven.
• Wie neemt er deel:
We proberen natuurlijk zo veel mogelijk velomobielen samen te brengen maar alle andere ligfietsen zijn natuurlijk ook van harte welkom.
• Stops:
Na ongeveer twee uur is er een stop voorzien in een taverne waar er ook een hapje kan gegeten worden. In onderling overleg en afhankelijk van het weer kunnen er natuurlijk nog een of twee stops extra worden voorzien. Mogelijkheden zijn er onderweg genoeg.
• Mogelijkheid tot overnachten :
Op 5 kilometer van het vertrekpunt is er een camping met prima trekkershutten. Meer info kan je vinden op http://www.baalsehei.be/2003/nl/index.asp

Meer inlichtingen en de laatste weetjes mbt deze prachtige tocht kunnen jullie vinden op de link onder dit berichtje. Je kan hier ook steeds een berichtje of een vraag achterlaten.

Het zou ons natuurlijk heel veel plezier doen om zoveel mogelijk van onze Nederlandse collega's te mogen verwelkomen.

Rugwind op al jullie tochten,

Johan

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.