Ligfietsweekend HPV-België - Huizingen 30/9 & 1/10


Start: Zaterdag 30 september 2006
Locatie:
Meer info: Marc N Agnes Buelens
Website: http://www.hpv.be

Marc & Agnes, gekend van oa de prachtige toertochten in Pajottenland, nemen ons mee in het heuvellandschap Zennevallei en Kanaalzone.
Al kan het woord heuvels wat mensen afchrikken, er zijn wat kuitenbijters, maar het zijn echt geen bergen. De uitgekozen routes zijn best te doen. Het gaat dus zowat up en down, bijna nooit vlak, zeg maar van vals plat, effe stevig omhoog tot lekker bergaf. Het grote voordeel is dat na een heuvel ook een afdaling volgt, sommigen waar je mogelijks je sneheidsrecord kan breken. Bij voorbereidingen zag ik mijn fietsteller zo wel een paar minutjes zakken tot 6 km/u, een paar minuten verder 60 km/u. Naast de benen willen de ogen, geurorganen en smaakpupillen ook wel wat: natuurschoon, vergezichten, cultuur, en een echte geuze of kriek hoort er zeker bij.
Zaterdag volgen we grotendeels de Herman Teirlinckroute 45 km.
Zondag volgen we een vrijje route van Marc naar het hellend vlak van Ronquières en terug, goed voor 60 km ligfietsplezier. Zowel voor zaterdag als voor zondag wordt een variante samengesteld voor bijvoorbeeld kinderen, aspirant ligfietsers of anderen die het wat rustiger aan willen doen. Zaterdag wordt het dan 20 km met minder heuvels, zondag 44 km vrijwel vlak.
Meer info: zie de webstek van HPV België.
Inschrijvingen via HPV België.
Info mbt de route: Marc N Agnes.

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.