(3e zondagtocht) TC "de liggende hollanders"


Start: Zondag 17 april 2005
Locatie:
Meer info: Stefan
Website: http://83.68.2.227:14080/artikelen/tourkleineaarde

Op 17 april hebben wij voldoende reden om onze tourtocht langs Boxtel te leiden.
Zondag 17 April maken we een tourtocht via "De Kleine Aarde" in Boxtel.
We vertrekken (uiterlijk) half 11 vanuit de Tourslaan te Eindhoven.
Er lopen diverse mooie bewegwijzerde routes tussen Eindhoven en Boxel maar inspraak is ook nog mogelijk, bovendien kent Stefan dit gebied ook goed dus we stemmen de afstand en snelheid af op de wensen van de deelnemers.

Eigenlijk had ik (Frank) een andere mooie route in de planning tot ik er achter kwam dat ik op deze dag zelf helemaal niet mee kan fietsen omdat ik met ligfietsen op de vakantie beurs van de Kleine Aarde stond. Zelf vind ik de beurzen bij de Kleine Aarde de leukste van het hele seizoen dus waarom met de tourclub er ook niet heen fietsen, de andere tocht houden jullie dan nog te goed.
Voor De Kleine Aarde is het de feestelijk opening van het seizoen en met muziek en lekkere hapjes lijkt het mij een goede pauze plek, doe je meteen goede ideeën op voor een milieu vriendelijke vakantie. En anders is de markt in Botel met vele terrasjes ook vlak bij.

Behalve onze eigen tourrijders (±50) zijn gastrijders uit de omstreken natuurlijk ook welkom (BLOEM?, Bosschebloem?, Gentse Liggers?, Peelse Liggers?)

Ik fiets dus niet mee maar hoop jullie wel te zien in Boxtel en anders tot de 3e zondag van Mei!
Heel veel fiets plezier en het mooiste weer van de wereld gewenst.

Frank -die op deze zondag zonder enige tegenzin moet werken- ter BraakInfo Vakantiebeurs:
De Kleine Aarde Vakantiebeurs

Zondag 17 april opent De Kleine Aarde het nieuwe seizoen met De Kleine Aarde Vakantiebeurs. Op deze zondag wordt tevens de tentoonstelling ‘De Vakantie-Voetafdruk’ geopend. Een interactieve expositie over ‘vriendelijk vakantie vieren’: vakanties met aandacht voor natuur en milieu. Met een speciaal voor De Kleine Aarde ontwikkeld computerprogramma kunt u uw Vakantie Voetafdruk berekenen en krijgt u tal van tips voor fijne vakanties die het milieu minder belasten. Ook op www.vakantievoetafdruk.nl kunt u uw Vakantie-Voetafdruk berekenen. Sfeervolle muziek, (h)eerlijke hapjes en drankjes, kinderactiviteiten en workshops zullen niet ontbreken op deze feestelijke dag.
Meer info: www.dekleineaarde.nl.

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.