Oliebollentocht driestromen (Wageningen-Nijmegen)


Start: Woensdag 28 december 2005
Locatie:
Meer info: Marcel van Eijk

Inschrijving is gesloten. Toch nog meedoen, neem dan contact op met de organisatie.
De achtste editie van de oliebollentocht voor velomobielen vindt plaats in het stromengebied van de Waal, Rijn en Linge. Vertrek is in de bevrijdingsstad Wageningen met een stop bij het Velorama in het 2000 jaar oude Nijmegen.
De tocht zal ongeveer 60 km bedragen en bij een groot aantal inschrijvingen zal er in twee groepen gereden worden, waarbij de ene groep linksom en de andere rechtsom rijdt. De route is t/m 28 december voor de gps te downloaden in Garmin Mapsource (track en route) en in gps exchange (alleen track) formaat.
In Wageningen zijn we te gast bij Tour Club Wageningen aan de Nude 81 (achter de Gamma).

Het programma

10.00 ontvangst Nude 81, Wageningen
11.00 vertek richting Nijmegen
13.00 koffie/thee met Mariekenbrood bij het Velorama
15.30 terugkomst in Wageningen
16.00 erwtensoep en oliebollen
18.00 weer naar huis


In het clubgebouw van TCW79 is een bar aanwezig waar koffie, fridrank e.d. gekocht kunnen worden voor 1 euro per consumptie. Inschrijving voor de oliebollentocht kost 10 euro, te voldoen bij aankomst in Wageningen (graag gepast). Hiervoor krijg je 2 consumpties bij TCW, koffie/thee en Mariekenbrood bij het Velorama en oliebollen en soep na afloop. In verband met de planning (soep en oliebollen) is het van belang dat we weten hoeveel mensen er komen, schrijf je dus uiterlijk 18 december in.
Naarmate de tocht nadert, zal hier meer informatie verschijnen, houd dus deze site in de gaten. Mocht je al vragen hebben mail dan de organisatie.
Organisatie: Jos Sluijsmans, Rein Boersma en Marcel van Eijk.

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.