Velomobielen toertocht Friesland deel 2


Start: Zaterdag 8 mei 2004
Locatie:
Meer info: Peter de Rond

Hallo Velomobielrijder,

Verschillende mensen hebben gevraagd of er voorjaar 2004 weer een toertocht vanuit Jutrijp Fr. georganiseerd gaat worden. Om die mensen, en natuurlijk om degene die vorig jaar niet meefietste, weer een kans te geven om in het mooie Friesland te fietsen, heb ik een datum gepland, nl. 08 mei 2004.

De bedoeling is dat we dan de noordelijke route van de ‘Elfstedentocht’ fietsen. De afstand is ongeveer 150 km. wat een redelijke afstand is, vooral als je met de fiets komt.
De route gaat door veel plaatsen met een rijke historie, zolals Sneek, Bolward, Harlingen, Franeker, Holwerd, Dokkum, Leeuwarden, Bolsward terug naar Sneek. Afhankelijk van de situatie en de vorderingen van die dag, doen we 1 of 2 stops. De kruissnelheid zal tussen de 30 en 35 kilometer per uur liggen.

In verband met de tijd die we nodig hebben voor de afstand wou ik niet te laat starten, dus om 10 uur s’morgens, mensen die van ver komen, kunnen de dag ervoor komen en blijven slapen.
Ook na de tocht kun je blijven slapen als je dat wilt, wel graag opgegeven hoeveel nachten je wilt blijven.

Na de tocht is ervoor iedereen soep en dergelijke, wat vorig jaar uitliep op een volledige maaltijd, die mijn vrouw en kinderen gereed gemaakt hadden tijdens het fietsen. Nu maar hopen dat ze het weer doen!!!!

I.v.m de kosten die het toch met zich meebrengt wil ik van de deelnemers een bijdrage van
€ 5,00 vragen. Voor degene die blijven slapen, is het € 2.50 extra per nacht. (i.v.m. het eten)

Er zijn op dit moment niet veel mensen in dit gedeelte van het land die een Velomobiel rijwiel bezitten. Dus het is een leuke manier om dit soort fietsen te promoten.
Start: bij mij thuis, ruimte genoeg om te parkeren en om er een leuke activiteit van te maken.

Dus lijkt het je wat: geef je op via e-mail of bel me even.
Tel: thuis 0515-442524
Tel: werk 0514-608961

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.