ELFiets Ligfietsen en ELektrische (lig-)Fietsen

Afmontage ligfietsen, complete Zephyr Low Racer, verhuur, dealer van Azub. Ook onderhoud.


Adres Zuidkerkstraat 27
4486 BN Colijnsplaat Nederland
Telefoon 0113-695501
Website http://www.elfiets.nl

Openings tijden : ALLEEN OP AFSPRAAK !

Omdat wij onze klanten persoonlijk ten dienst willen zijn, dient u zeker voor het bekijken en uitproberen van ligfietsen altijd een afspraak te maken. Wij nemen dan ruim de tijd voor u en worden dan ook niet gestoord door de telefoon of spontaan langskomende andere klanten ....
Quality time dus !

ELFiets levert naast veel ligfiets-onderdelen ook complete ligfietsen of framekits.

Elfiets levert diverse merken ligfietsen (waaronder bijvoorbeeld de volledig afgemonteerde Zephyr Low-Racer, Optima, Azub Max , HP Velotechnik, Hase Kettwiesel en vele anderen). In onze showroom hebben we een wisselend aanbod van deze merken, maar in principe gaan we voor een advies op maat, waarbij de uiteindelijke fiets bij een van de ca. 200 merken besteld zal worden, optimaal afgestemd op uw wensen en behoeftes.

Deze 2 soorten fietsen gecombineerd levert de elektrische-ligfiets op: de ELZUB.

Meestal wordt een ligfiets voor u op maat en naar wens besteld bij een fabrikant, in de meeste gevallen na een afspraak bij ons op de demo-lokatie waarbij u kunt leren ligfietsen, proefrijden en uw wensen en benodigdheden worden besproken.

Al onze ligfietsen en elektrische fietsen zijn leverbaar in de standaard afmontage van de fabrikant, maar kunnen ook volledig naar wens worden geleverd. Naast de merken welke hier genoemd worden kunnen we bijna elk merk en type ligfiets leveren.

We hebben het bij aanpassingen naar wens bijvoorbeeld over het toevoegen van verlichting, een bagagedrager, andere versnellingen maar ook over het ombouwen naar een elektrische (lig-)fiets.

Voor meer info: ga naar de internetsite op http://www.elfiets.nl .

Hier vind u ook een uitgebreide winkel voor het bestellen van bijvoorbeeld verlichting en onderdelen voor uw ligfiets.

We produceren ook speciale ligfietszittingen van Berkentriplex: extra stevig en op uw eigen maten te maken.

ELFiets geeft ligfietsles en verhuurt ELFiets ook de demo-ligfietsen (maak hiervoor wel een afspraak...). Het voordeel is dat u leert rijden op diverse ligfietsen en ook uw fiets van uw keuze en niet beperkt bent tot 1 type huurfiets. Als u met een groepje komt kunt u in de meeste gevallen ook onderweg wisselen.

Huur is meestal mogelijk voor enkele dagen, een paar weken of zelfs een paar maanden.

Als u met een groepje onderweg wilt, bijvoorbeeld tijdens een vakantie in ons mooie Zeeland: we verhuren in dat geval ook scootmobiels en een paar rechtopfietsen zodat u alles op 1 adres kunt huren.

Specifiek voor ligfietsers en onze eigen klantenirng hebben we veel speciale onderdelen: meer dan 2000 verschillende producten op voorraad. Ga hiervoor naar http://www.elfiets.nl voor details en uw directe bestelling.

Omdat ons doel is het promoten van ligfietsen krijgen met name ligfietsers grote kortingen.

Merken

Volgens de gegevens van Ligfiets.net heeft deze winkel producten van de volgende merken: