Velomobielonderdelen.nl

Velomobielonderdelen.nl heeft tot doel om velomobielrijders te voorzien van producten die niet of heel moeilijk te verkrijgen zijn.


Adres Woude 6
1489 NB De Woude Nederland
Telefoon +31 (0)6-24816003
Website http://www.velomobielonderdelen.nl

Velomobielonderdelen.nl zal in principe geen producten leveren die elders van de plank zijn te kopen.

Racekappen waren niet te koop. Wilde je een racekap, dan kon je met de ruwe mallen van Velomobiel.nl zelf iets in elkaar knutselen. Het werken met glasvezel en carbonvezel is niet voor iedereen weggelegd. Daarom kun je nu een racekap en zelfs een deelbare toerkap bij Velomobielonderdelen.nl aanschaffen. Dit gaat overigens in goed overleg met Velomobiel.nl

Lexan voor het maken van vizieren is voor particulieren niet in de goede afmetingen en dikte te koop. Velomobielonderdelen.nl maakt dit mogelijk en heeft al een kleine 100 velomobielrijders van het goede materiaal voorzien.

De vele banden die Wim Schermer en Jan Geel zo nu en dan testen belanden op zolder. Veel van deze banden zijn gewoon gekocht. Velomobielonderdelen.nl verkoopt zo nu en dan deze splinternieuwe banden met een aantrekkelijke korting.

SKF lagers, en dan de E2 Energy Efficient lagers, lopen 50% lichter dan de huidige lagers die in velomobielen worden gebruikt. Velomobielonderdelen.nl kan deze lagers voor een aantrekkelijke prijs inkopen en door leveren aan particulieren. (Lagers voor nieuwe velomobielen leveren wij niet, deze worden door de velomobielfabrikanten ingekocht en ingebouwd). Voor iedereen die zelf zijn lagers inbouwt kunnen wij de goede E2 lagers leveren.

Uiteraard kunnen verschillende producten ook aan gebruikers van open ligfietsen worden geleverd.