Ventisit

Werelds best ventilerend ligfietsmatje


Adres Anna Paulownastraat 14
1901 Bv Castricum Nederland
Telefoon +31 (0)251 - 671 022
Website http://www.ventisit.nl

Eindelijk ligfietsen zonder natte rug.

De Ventisit maakt het ligfietsen nog comfortabeler.

Ook op het vlak van productontwikkeling hebben we de afgelopen periode niet stil gezeten: nu passen we ook nog een extra anti-sliplaag toe.

Door het toepassen van deze PU-rubber laag op de achterzijde ligt de Ventisit steviger op de ondergrond en is vormvaster. Door de betere grip van de Ventisit op je stoel krijg je meer verbinding met je fiets en blijft de Ventisit nog langer in vorm. Deze coating doet niets af aan het uitstekende ventilerende vermogen van de Ventisit kussens.

Met ingang van januari 2013 worden alle Ventisit kussens standaard met de nieuwe coating uitgeleverd. Een aantal van onze dealers hebben deze kussens ook al op voorraad.

Naast de anti-sliplaag blijven we onze kussens uitrusten met klittenband (2 stroken van 140x38mm). Door de combinatie van anti-slip en klittenband is het eenvoudig om je Ventisit los te halen en goed te bevestigen op je stoel.

Uiteraard leveren we onze kussens voor 'zachte zittingen' (c.q. gaaszittingen) zonder klittenband! Op verzoek kunnen we ook kussens zonder anti-sliplaag of klittenband leveren.

Dealeradressen zijn te vinden op onze website.