Radical Design

Producent van ligfietstassen en aanhangers, ook rugzakken etc. Levert uitsluitend via dealernetwerk.


Adres Hoofdstraat 8
9514 BE Gasselternijveen Nederland
Telefoon +31 (0)599 - 513 482
Website http://www.radicaldesign.nl/

Bagage vervoeren op de ligfiets kan met gewone tassen, maar met onze speciale ligfietstassen buit je de mogelijkheden van de ligfiets maximaal uit.

Niet alleen worden alle gaatjes opgevuld en kan je zodoende tot 100 liter aan tasinhoud kwijt, bovendien wordt het zwaartepunt van de fiets omlaag gebracht waardoor de stabiliteit niet wordt beïnvloed. Verder wordt de stroomlijn slechts minimaal verminderd waardoor de fiets licht blijft trappen.

Het verstelsysteem maakt de tassen geschikt voor bijna elke ligfiets. Alle tassen zijn voorzien van 3M-reflectie.

Radical Design maakt tevens diverse specials zoals de toptas Jumbo voor Sinner, de Kettwieseltas voor Hase en diverse producten voor Brompton.

Tip: Er zijn net zoveel dragers als er ligfietsen zijn. Althans die indruk krijgen wij soms. We doen ons best de tassen te laten passen zonder veel doe-het-zelf handelingen van de gebruiker, maar 100% garantie kunnen wij niet bieden.

Het kan voorkomen dat zijtassen de ketting raken of bij hele compacte (lees: kleine) dragers willen sommige toptassen wel eens 'uitzakken' aan de zijkant en aan de achterkant over bijvoorbeeld een daar aanwezige reflector.

Het is mogelijk om zelf in de tas een versteviging aan te brengen in de vorm van een plankje of iets dergelijks. Beter voor de tas en het draagcomfort is het om een plaatje (plexiglas bijvoorbeeld) op de drager te monteren. Maak deze niet te breed zodat zijtassen er geen hinder van hebben. Vier zogenaamde tie-wraps, plastic wurgbandjes, zijn voldoende om het plaatje op de drager te bevestigen.

Welke tassen passen op uw ligfiets :

Omdat wij ons kunnen voorstellen dat het heel eenvoudig is om in het oerwoud aan modellen, de weg kwijt te raken, hebben we een overzicht op onze website geplaatst die u hierbij kan helpen.

Klik op Welke tassen passen op mijn ligfiets voor dit overzicht.