B. E. L.

B.E.L. is weer actief! Na beëindiging van de winkel in Tilburg zijn wij verhuisd naar Hooge Mierde, omringd door mooie Kempisch natuurgebieden. We verhuren tweewieler- en driewielerligfietsen en de BEL RaR ligfietstandem. De laatste alleen aan ervaren ligfietsers. Na lange tijd van stilte worden nu weer RaR ligtandems bij BEL geproduceerd in workshops.


Adres Hoogstraat 14-A
5095AB Hooge Mierde Nederland
Telefoon 013-5430530 of 06-41195285
Website http://betereenligfiets.nl

Wim van den Assum is een van de leden van de NVHPV van het eerste uur. Met Bram Moens en anderen drukte Wim destijds de eerste exemplaren van het blad NVHPV op stencilpapier.
Aan bijna alle wedstrijden deed Wim mee en in 1987 werd hij Europees kampioen in Duitsland.
Met enthousiasme begon hij in het jaar 2003 samen met Marianne de ligfietswinkel BeterEenLigfiets BEL in Tilburg. Nadat zij de RaR tandem van Flevobike overgenomen hadden, bouwden en leverden Wim en Christopher vele RaR BEL tandems.
Deze goed lopende winkel - en ook de tandembouw - hebben Wim en Marianne in 2007 verruild voor hun passie voor natuurlijk leven met en op de boerderij met 4 ha. hooiland, moestuin, houtwal en B&B minicamping met oa. verhuur van Ger/Yurt en natuurlijk.... LIGFIETSEN!
De RaR tandem wordt ook verhuurd - ook voor vakanties -, alleen aan ervaren ligfietsers.

Na lange tijd van stilte worden nu weer RaR ligtandems bij BEL geproduceerd in workshops.

Tot ziens en wees welkom,

Wim en Marianne van den Assum-Witmer