Sirix Flash

Flash, flitsend snel en comfortabelAltijd al sportief willen fietsen maar geen concessies willen doen aan comfort? Dan is hier uw ideale fiets. Sirix Flash bewijst dat een sportieve fiets niet automatisch zenuwachtig rijgedrag betekent. Door de lange wielbasis en de uitgebalanceerde gewichtsverdeling over beide wielen vertoont de Flash rustig en stabiel rijgedrag. Het aerodynamische ontwerp zorgt voor beduidend hogere snelheden maar door de optimale voor- en achtervering is uitstekend rijcomfort gegarandeerd.Sirix Flash is leverbaar in twee zeer complete uitvoeringen: Dual voor optimaal comfort en Sport voor de meer op snelheid ingestelde fietser. Alle Sirix modellen zijn afgemonteerd met hoogwaardige onderdelen en hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.


Prijsindicatie: vanaf € 1650,--

Ervaringen

(Niet langer geregistreerd) op ma 15 okt 2007 om 00:00

Ik rij sinds augustus 2006 op misschien wel de enige Flash met onderstuur in België, en ben nog altijd dagelijks bijzonder tevreden over deze degelijke, sierlijke, lichte, en bovendien supercomplete fiets ! Dat ik toendertijd bij de Flash terechtkwam was een logisch gevolg van mijn zoekcriteria. Er was maar één enkele fiets op de markt die tegelijk laag was, en in het bezit was van kleine wielen, onderstuur, dubbele vering, spatborden, bagagedrager, aluminium kader, 3x8 versnellingen, verlichting en boordcomputer, en dit alles voor een erg gunstige prijs. Totnogtoe heb ik een kleine 4000 half stads/half vakantiekilometers op de teller, en behalve een enkel onderdeeltje dat vlot onder garantie werd vervangen geen enkel noemenswaardig probleem ! Een heel warme aanrader.

GerritBoudewijn op za 11 aug 2007 om 00:00

Sinds 16 mei rijd ik op een Sirix Flash (voorheen was de merknaam Sinner Flash). Ik heb de Dual 24 uitvoering met verende voorvork en ben zeer enthousiast over deze geweldige ligfiets. Hij is zeer robuust en opgebouwd uit eerste klas onderdelen. Het doorslaggevende argument om de Sirix Flash te kiezen was dat dit de allermooiste ligfiets in zijn prijsklasse is. De vormgeving is echt fantastisch. Ik krijg onderweg ook heel veel reacties dat het zo'n mooie ligfiets is. Een knappe prestatie van Donnie Veenstra met zijn nieuwe onderneming Sirix.

Om een ervaring achter te laten, moet je eerst inloggen of registreren.